O mega-biserica din Asia, in topul celor mai frecventate biserici din lume:  480.000 de persoane participa la serviciul divin saptamanal (Video)!

O mega-biserica din Asia, in topul celor mai frecventate biserici din lume: 480.000 de persoane participa la serviciul divin saptamanal (Video)!

megabisericiCand vorbim despre cele mai mari biserici din lume (asa numitele Megachurches, imediat ne vin in minte cele mai importante confesiuni din SUA, cum ar fi biserica Potter House din Dallas, sau Lakewood Church din Texas, care numara aproximativ 43.500 de participanti la intalnirile saptamanale.

Cu toate acestea, cercetatorii de la Asociatia Warren Avenue Pee Wee au demonstrat intr-un studiu recent ca cele mai mari biserici nu sunt in Statele Unite, ci in Asia si Africa, consemneaza Christian Today, citat de Actualidad Cristiana.

In articolul publicat este prezentata Yoido Full Gospel Church din Coreea de Sud, care este frecventata de un numar impresionant de oameni din intreaga lume.

Aceasta biserica penticostala situata in capitala tarii, Seul, primeste aproximativ 480.000 de persoane la serviciul saptamanal si are un total de aproximativ 830.000 de membri.

Urmatoarele lacasuri de cult, cu un numar mult mai mic de credinciosi, sunt biserica Christian Ministry din Nigeria, si Onnuri Community Church. Fiecare dintre aceste biserici primeste mai mult de 75.000 de oameni in serviciile lor saptamanale.

Potrivit unui cercetator care a realizat acest studiu, aceste cifre dau crestinilor un motiv de satisfactie, deoarece indica faptul ca tot mai multi oameni din diferite parti ale lumii se indreapta catre Hristos.

El spune ca se asteapta ca bisericile sa continue sa creasca la nivel mondial, chiar si in tarile in care alte religii sunt dominante.

De exemplu, India are acum mai multi credinciosi decat in oricare alt moment din istoria sa de 4000 de ani. Cred ca cercetarile pe care le vom intreprinde in aceasta tara vor releva faptul ca va fi un numar mare de megabiserici acolo”, a declarat cercetatorul.

This Post Has One Comment

  1. DUMITRU ILIE-SAMUIL

    SINT O PERSOANA GRAV LOVITA IN SOARETA, SI APELEZ LA MILA DUMNEAVOASTRA CARE ESTE BOGATA IN DUMNEZEU SA-MI FACETI SI MIE UN AJUTOR FINANCIAR CU CAT VA INDEAMNA BUNUL DUMNEZEU PE INIMA ,DEOARECE DE 7 ANI SUFAR DE INSUFICIENTA RENALA CRONICA GRAVA SI FAC DIALIZA. DACA MESAJUL MEU PE CARE L-AM ADRESAT INAINTEA DUMNEAVOASTRA SI PRIN ACEST MESAJ DISPERAT INTRA SI IN INIMA MEA SOARELE FERICIRII ,ATUNCI VA ROG DIN TOT SUFLETUL MEU SA-MI PUNETI SI MIE AJUTORUL CERUT IN CONTUL ACESTA;RZBRROBU RO 95 RZBR 0000 0600 1868 9225 RAIFFEISEIN BANK STRADA FUNICULARULUI NUMARUL 6 LOCALITATEA BOCSA. VA MULTUMESC MULT .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.