Mare bucurie intr-o biserica adventista din Alabama: doua autoturisme oferite unor mame singure, intr-o initiativa de sprijinire a membrilor comunitatii

Mare bucurie intr-o biserica adventista din Alabama: doua autoturisme oferite unor mame singure, intr-o initiativa de sprijinire a membrilor comunitatii

mas2O biserica adventista de ziua a saptea din statul american Alabama a prezentat in cursul unei intalniri cu membrii sai doua masini pe care le-au facut cadou unor mame singure.

Conducerea bisericii spera sa mai ofere inca cinci vehicule drept cadou unor parinti singuri din comunitate pana la sfarsitul anului.

Masinile oferite gratis de adventistii de ziua a saptea din Huntsville, Alabama, reprezinta prima initiativa de acest gen facuta de o biserica adventista. Aceasta actiune a reusit sa faca fericite doua familii monoparentale.

Lori Murray, o mama singura cu doi copii, a ridicat bratele in sus de uimire si bucurie atunci cand Debleaire Snell, pastorul bisericii a chemat-o la amvon intr-un Sabat recent pentru a-i transmite ca e prima destinatara a unui vehicul donat si a-i oferi cheile masinii.

Multumesc Domnului si bisericii pentru acest dar. Masina este cu adevarat o binecuvantare pentru mine si copiii mei”, a scris ulterior pe pagina de Facebook Murray.
mas1La sfarsitul anului 2015, pastorul Snell s-a simtit dator sa ajute intr-un fel parintii singuri cu copii din comunitatea sa care se confrunta cu anumite probleme, printre care si transportul.

Asadar, el si alti lideri din biserica au facut apel la adunarea care numara aproape 2.000 de membri sa doneze dupa posibilitati un vehicul de care ar putea beneficia parintii singuri din comunitate care merita un astfel de cadou.

Snell nu a cerut doar o masina indiferent de starea ei. El a cerut ca vehiculul sa fie intr-o stare buna din punct de vedere estetic si tehnic, capabila sa ofere conditii decente de transport pentru o familie cu un singur parinte”, se arata intr-un comunicat al bisericii.

La scurt timp dupa ce pastorul a facut apelul, un membru a donat o masina Toyota Prius din 2010. La cateva zile distanta, un al doilea membru a donat si el o masina, relateaza Adventist Review.

Deci, in loc de a oferi un vehicul conform planului, pe 26 martie, pastorul a fost in masura sa ofere doua masini. A fost o surpriza pentru majoritatea celor prezenti, deoarece primirea celui de -al doilea vehicul nu a fost facuta public. Tee Adrienne Ross, o mama singura, a fost cea care a primit cheile unui autovehicul de familie Honda Odyssey 2007.
mas3Aceasta initiativa a primit aprecieri din partea lui Roger Hernandez, Directorul Departamentului de evanghelizare al Adventist Church’s Southern Union Conference, care include Alabama.

Hernandez a spus ca nu are cunostinta despre alte biserici adventiste care sa ofere masini pentru comunitate, dar “spera ca initiativa sa aiba ecou si sa fie o sursa de inspiratie si pentru alte biserici care doresc sa se implice in mod relevant pentru comunitate.

Biserica adventista din Huntsville, Alabama se asteapta sa dea sapte vehicule pentru mamele si tatii singuri pana la sfarsitul anului. Femeile gravide sunt, de asemenea, eligibile.

Numele participantilor eligibili sunt inscrise intr-un tabel. Pentru a aplica, un candidat trebuie sa posede un job si sa nu aiba alt mijloc de transport personal.

El trebuie sa prezinte o scrisoare care sa cuprinda referinte despre propria persoana si un eseu de o pagina in care sa explice modul cum l-ar putea ajuta vehiculul oferit.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.