Presedintele Poloniei la intalnirea cu o delegatie adventista locala: Dumnezeu este intotdeauna cel mai important!

Presedintele Poloniei la intalnirea cu o delegatie adventista locala: Dumnezeu este intotdeauna cel mai important!

Prezydent RP Andrzej Duda fot. Andrzej Hrechorowicz/KPRP UWAGA!!! Zdjęcia pochodzące z oficjalnego serwisu fotograficznego Kancelarii Prezydenta RP mogą być wykorzystywane jedynie w celu ilustrowania materiałów dotyczących działań Prezydenta RP. Jakakolwiek ingerencja w integralność zdjęcia w tym kadrowanie czy obróbka graficzna jest niedozwolona. Wszelkie wykorzystywanie zdjęć pochodzących z oficjalnego serwisu fotograficznego Kancelarii Prezydenta RP w celach komercyjnych lub w materiałach o charakterze politycznym jest zabronione. Publikacja lub kontekst wykorzystania zdjęcia nie może naruszać dobrego imienia Rzeczpospolitej Polskiej, PrezydentaRP, Jego Rodziny i Kancelarii Prezydenta. Publikujący zdjęcia zobowiązuje się do podpisania ich autora oraz źródła ich pochodzenia.
Presedintele Poloniei Andrzej Duda a declarat in timpul unei intalniri cu o delegatie a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea la palatul prezidential din Varsovia, ca „Dumnezeu si Legile Sale primeaza asupra tuturor lucrurilor”.

Duda, in varsta de 43 de ani a acceptat de asemenea o editie speciala a revistei Semnele Timpului, mai multe filme documentare, precum si o selectie de carti in format electronic si audiobook de la presedintele Bisericii Adventiste din Polonia, Jaroslaw Dziegielewski.

Dumnezeu este intotdeauna cel mai important, precum si poruncile Lui pe care ni le-a dat pentru a construi o lume mai frumoasa si o societate mai buna”, a declarat Duda in fata grupului de 11 lideri adventisti.

El a mentionat ca respectul si intelegerea reciproca duc la o baza solida pentru intreaga comunitate, relateaza Adventist Review.

Presedintele Duda nu este singurul politician care a primit ceea ce liderii adventisti locali numesc „pachetul VIP” de literatura religioasa. Delegatii formate din pastori si membri ai bisericii locale au facut vizite personale la birourile parlamentarilor oferindu-le daruri similare inainte si dupa intalnirea cu presedintele Poloniei.

Aceasta initiativa de evanghelizare VIP – realizata de Biserica Adventista poloneza impreuna cu Departamentul de libertate religioasa si editura Semnele Timpului – isi propune sa ajunga la toti parlamentarii, dar si la alti politicieni din intreaga tara, au spus liderii bisericii.

Motivul din spatele programului se gaseste in Romani 13:1-4 si 1 Petru 2: 13-14, 17 (Cinstiti pe toti oamenii, iubiti pe frati; temeti-va de Dumnezeu; dati cinste imparatului!)

Liderii bisericii si-au exprimat speranta ca materialele ar putea ajuta politicienii sa editeze legi bune pentru Polonia si sa le furnizeze o mai buna intelegere a minoritatilor religioase care traiesc in tara.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.