Initiativa de evanghelizare pentru 1,2 milioane de oameni: liderii bisericii s-au rugat la raul Iordan si au cerut binecuvantarea divina

Initiativa de evanghelizare pentru 1,2 milioane de oameni: liderii bisericii s-au rugat la raul Iordan si au cerut binecuvantarea divina

adventistiLiderii Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din intreaga Divizie Inter-Americana (DIA) s-au rugat pe malul raului Iordan pentru primirea a peste 1 milion de noi membri in urmatorii cinci ani.

La ceremonia speciala de rugaciune, la raul unde Iisus a fost botezat au fost prezenti 75 de lideri ai bisericii si evanghelisti, care participa la o sesiune de formare timp de 10 zile in Israel.

Binecuvanteaza aceste suflete oriunde s-ar afla si binecuvinteaza-i pe toti cei care se implica in acest proiect pentru a aduce cat mai multe suflete catre Tine”, a spus in timpul rugaciunii Israel Leito, presedintele Diviziei Inter-Americane, care cuprinde Mexic, Caraibe, America Centrala si cele cinci tari nordice ale Americii de Sud.

Liderii Bisericii s-au angajat sa coordoneze si sa mobilizeze pastorii si membrii comunitatilor pentru botezul a 1,2 milioane de persoane in perioada 2016 – 2020. In perioada 2011 pana in 2015, au fost botezati peste 800.000 de oameni. Divizia Inter-Americana depaseste cifra de 3,5 milioane de membri, numarandu-se astfel printre cele mai populate regiuni ale Bisericii Adventiste Mondiale.

Pe durata formarii de 10 zile, liderii bisericii au primit instructiuni aprofundate cu privire la initiativa de evanghelizare „Lord Transform Me” initiata de Divizia Inter-Americana pe cinci ani, relateaza Adventist Review.

Initiativa incurajeaza membrii bisericii sa ceara Duhului Sfant zi de zi sa le desavarseasca transformarea inimii si sa ii angajeze plenar in activitatile spirituale si serviciile aduse in biserica si comunitate.

Calatoria in Israel pentru instructiunile privind initiativa <Lord Transform Me>, a permis totodata participantilor sa vada locurile unde Iisus a mers si a implinit lucrarea sa pamanteana, pentru ca acestia sa evalueze implicatiile teologice ale lucrarii Mantuitorului”, a declarat Balvin Braham, adjunctul presedintelui Departamentului Evanghelizare.

Initiativa „Lord Transform Me” va debuta in data de 1 aprilie in bisericile locale din cadrul Diviziei Inter-Americane, cu o serie de intalniri de evanghelizare. Hope Channel va difuza pe data de 16 aprilie un program special de evanghelizare din Caracas, Venezuela, care va tine 3 ore.

Pentru mai multe resurse si informatii privind initiativa de evanghelizare „Lord Transform Me” a Diviziei Inter-Americane, accesati: resources.interamerica.org.

Canalele si orele pentru programul special din 16 aprilie:

Engleza: Hope Church Channel 11:30 a.m. – 2:30 p.m. (ET)
Spaniola: Esperanza TV 11:30 a.m. – 2:30 p.m. (ET)
Franceza: Hope Church Channel 3:30 – 6:30 p.m. (ET)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.