Rabinul Shriki a cerut interventia divina la frontiera: Tunelurile construite de Hamas sub granita dintre Gaza si Israel s-au prabusit inexplicabil

Rabinul Shriki a cerut interventia divina la frontiera: Tunelurile construite de Hamas sub granita dintre Gaza si Israel s-au prabusit inexplicabil

rabinHamas (Miscarea de rezistenta islamica) a cheltuit milioane de dolari pentru construirea unei retelei de tuneluri de sub granita dintre Fasia Gaza si Israel, folosite pentru a trimite militanti in teritoriile israeliene care sa provoace atentate.

Cu toate acestea, in ciuda tuturor eforturilor, cheltuielilor si tehnologiei utilizate, mai multe tuneluri s-au prabusit in mod inexplicabil in ultimele saptamani.

Numai in ultimele doua luni, noua tuneluri s-au surpat, ceea ce a facut ca muncitorii care lucrau la ele sa refuze sa continue la sapat.

Acum cateva zile, un ofiter de rang inalt din Hamas a fost ucis atunci cand trecea printr-un tunel, ridicand la 17 numarul total de militanti ucisi in accidentele de tunel de la inceputul anului.

Discipolii rabinului Netanel Shriki din Netivot, un oras israelian aflat aproape de granita cu Fasia Gaza, cred insa ca rabinul lor este cauza surparii tunelurilor.

Rabinul Shriki, profund ingrijorat de amenintarea tot mai mare a teroristilor pentru sudul Israelului, a decis sa solicite interventia divina, relateaza Breaking Israel News.

In urma cu aproximativ sase saptamani a inceput sa se roage la gardul de frontiera, o zona periculoasa, cerand lui Dumnezeu sa ajute pe Israel. Discipolii sai sunt ferm convinsi ca rugaciunile rabinului Shriki au primit un raspuns.

Ei au declarat pentru un site de stiri ca l-au asistat pe rabin atunci cand acesta merge pe campurile de langa granita pentru a se ruga. De fiecare data cand s-a rugat a fost raportata o surpare de tunel.
rabbiAcest lucru nu este doar un sir de accidente conjuncturale. De cinci ori la rand a iesit sa se roage pentru prabusirea tunelurilor si de fiecare data acest lucru s-a intamplat”, au declarat discipolii rabinului pentru Charedi 10.

Ultima data rabinul a mers la granita sa se roage joi dimineata si dupa-amiaza s-a anuntat in mass-media ca un alt tunel s-a surpat”, au mentionat ucenicii acestuia.

Cu o luna in urma, unii soldati din IDF (Israel Defense Forces) au cerut sa ia parte la rugaciuni, dar conducerea a refuzat si rabinul Shriki a fost lasat sa mearga singur la granita.

Chiar si inamici au aflat despre rabinul care solicita interventia divina pentru prabusirea tunelurilor. Zilele trecute, mass-media Autoritatii Palestiniene a publicat un amplu articol despre rabinul care se roaga pentru surparea tunelurilor.

Rabinul Shriki este nepotul rabinului Shalom Ifergen, cunoscut sub numele de Baba Shalom, un cabalist binecunoscut a carui hilula (comemorare), atrage anual mii de participanti.

Rabinul Shriki conduce organizatia de caritate Tehila Shalom, care ofera hrana pentru familiile nevoiase.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.