ADRA Romania, finalista in cadrul programului SmartGrants

1Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor – ADRA Romania a fost desemnata finalista in cadrul programului ”SmartGrants”, initiat de catre Asociatia TechSoup in parteneriat cu Google Romania. SmartGrants este primul program de asistenta pentru ONG-urile care au acces la programul de granturi ”Google Ad Grants” prin care organizatiile non-profit pot accesa un grant de publicitate online in valoare de pana la 10000 USD / luna.

Asociatia TechSoup Romania, initiatoarea acestui program pentru ONG-uri, face legatura intre organizatiile non-profit beneficiare ale grantului ”Google Ad Grants” si absolventii programului ”Online Marketing Academy”, certificati de catre Compania Google. Programul ”Online Marketing Academy” (OMA) se afla, acum, in al patrulea an de desfasurare, dupa colaborarea cu peste 15 universitati din tara si peste 7000 de studenti pregatiti pana in prezent.

Prima etapa parcursa in cadrul programului ”SmartGrants” a fost inscrierea organizatiei pe site-ul dedicat acestui program. In urma finalizarii procesului de inscriere la acest program, au fost inregistrate un numar de 138 de organizatii nonprofit aplicante. In urma evaluarilor, conform regulamentului, au fost declarate finaliste 50 de organizatii pentru a participa la implementare programului. In urma evaluarii realizate de catre juriul de specialitate, printre organizatiile finaliste se numara si ADRA Romania.
2-vert”Consideram ca este o oportunitate unica, atat pentru ADRA Romania, cat si pentru absolventii programului ”Online Maketing Academy”. Experienta si cunostintele specifice ale absolventilor vor putea fi puse la lucru in cadrul organizatiei noastre, iar ei isi vor putea fundamenta mai bine notiunile cunoscute prin exercitiu. Pentru noi, ca organizatie beneficiara, este o modalitate de dezvoltare organizationala si de imbunatatire a vizibilitatii in mediul online” a declarat Monica Brinceanu, Asistent Manager ADRA Romania.

Infiintata in anul 1990, Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor – ADRA Romania este o organizatie non-profit care urmareste imbunatatirea calitatii vietii pentru cei in nevoie si investeste in potentialul oamenilor, prin initiative de dezvoltare comunitara, axandu-se pe cinci directii principale: dezvoltarea economica, educatie si sanatate de baza, lupta impotriva violentei in familie, asistarea victimelor dezastrelor naturale si asistarea categoriilor defavorizate, conducandu-se dupa motoul ”Schimba o viata si vei schimba lumea!”.

ADRA Romania face parte din reteaua ADRA International, una dintre cele mai raspandite organizatii neguvernamentale din lume, fiind activa in 139 de tari si conducandu-se dupa o filosofie care imbina compasiunea cu spiritul practic, adresandu-se oamenilor in nevoie, fara sa faca deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios. Datorita promptitudinii cu care ADRA a raspuns la nevoile oamenilor de pe intregul glob, in 1997, Consiliul Economic si Social al Natiunilor Unite (ECOSOC) i-a conferit statutul de membru consultativ.

ADRA Romania

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.