Ziua internationala a femeii sarbatorita la Casa ADRA

Ziua internationala a femeii sarbatorita la Casa ADRA

flori ADRAMarti, cu ocazia zilei de 8 Martie, beneficiarele ”Centrului de Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Violentei in Familie – Casa ADRA” au avut parte de o mare bucurie si surpriza: angajatii ADRA au sarbatorit impreuna cu ele, Ziua Internationala a Femeii.

Pe langa masa bogata, darurile frumoase si muzica aleasa, punctul central al evenimentului a fost constituit de cuvintele de incurajare si apreciere pentru mamele si copiii prezenti, victime ale violentei in familie.

Primavara ne incanta privirea cu imagini vii ale naturii, aducandu-ne in suflet un cant al sperantei prin mesajul sau despre viata care renaste. Suntem prin urmare mai veseli, mai darnici, mai atenti cu cei de langa noi, in special cu doamnele. O floare, un cuvant… Ce bine ar fi daca mereu ar fi primavara! Daca este imposibil sa avem mereu primavara, putem totusi sa o avem mereu in suflet si sa o aratam prin mici atentii, comportamentul atent si aprecierea noastra. Femeia sprijina, inspira si incurajeaza pe cei de langa ea. Aceasta sarbatoare va este dedicata!” a declarat dl. Romica Sarbu, Directorul Departamentului Familie al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania.

Va multumim foarte mult pentru aceasta initiativa si ne bucuram pentru simbolurile primaverii primite in dar. Dumneavoastra ati facut posibil ca aici, la Casa ADRA, sa imi regasesc linistea. Pentru mine, aceasta zi speciala, 08 Martie 2016, este ca un nou inceput!” a declarat M, una dintre beneficiarele centrului prezenta la eveniment.

Incepand cu anul 2009, ADRA Romania conduce ”Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Violentei in Familie – Casa ADRA”. Obiectivul acestui proiect este reintegrarea sociala a victimelor violentei in familie prin adapost, consiliere sociala, consiliere psihologica, asistenta medicala de urgenta, hrana si indrumare catre un jurist.

Vietile beneficiarelor gazduite in centru au fost schimbate pentru ca au cunoscut un alt fel de a trai: fara violenta fizica, verbala, economica, psihica, sexuala si religioasa, bazandu-se pe valori spirituale si cultivand obiceiuri sanatoase in alimentatie, exercitiu fizic, instruire si recreere.

In prezent, suma investita de ADRA Romania pentru fiecare victima a violentei in familie care este gazduita la ”Casa ADRA” este de 2500 lei. In perioada celor 7 ani de la infiintare, peste 1500 de victime ale violentei in familiei au fost asistate, dintre care peste 500 de persoane au primit gazduire la ”Casa ADRA”.

Putin este mai mult decat nimic! Fii altaturi de ADRA Romania si investeste in lupta impotriva violentei in familie! Cei care doresc sa se alature echipei ADRA Romania in proiectul ”Casa ADRA” si sa se implice o pot face prin:
• donatii materiale (in special produse de igiena, medicamente, dar si imbracaminte), dar si prin
• donatii financiare in conturile ADRA sau
• donand chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, pentru proiectul ”Casa ADRA”.

Schimba o viata si vei schimba lumea!

ADRA Romania

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.