S.U.A: Un pastor a fost impuscat de sase ori, insa isi revine in mod miraculos!

abcfoxmontana.comUn pastor din statul american Idaho, a fost impuscat de sase ori in parcarea din fata bisericii sale la o zi dupa ce a condus o rugaciune la un miting pentru un candidat la presedintia Statelor Unite.

„Starea sa desi initial era deosebit de grava, este in curs de normalizare in momentul de fata”, a declarat John Padula, pastor asistent la biserica unde s-a intamplat incidentul, relateaza Charisma News.

In urma cercetarilor efectuate, politia a declarat ca un individ de 30 de ani l-a impuscat pe Tim Remington, pastor senior la Biserica „The Altar” din orasul Coeur d’Alene, duminica dupa-amiaza, in urma unui atac premeditat.

Remington si-a pierdut cunostinta dupa ce a fost impuscat de sase ori, inclusiv in cap, in timp ce se afla in parcarea bisericii dupa terminarea serviciului divin de duminica.

Transportat de urgenta la spital, pastorul si-a recapatat cunostinta luni seara, chiar in timpul unui serviciu special de rugaciune sustinut pentru recuperarea lui.

A deschis ochii si a aratat cu degetul in sus”, a declarat Padula, adaugand ca Remington nu isi simte bratul drept, dar ca sunt semne incurajatoare de recuperare.

Este absolut incredibil. Fara Dumnezeu nu ar fi fost posibil sa se intample asa ceva”, a incheiat Padula.

Foto: abcfoxmontana.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Interventie divina in Marea Egee: refugiatii care traversau intr-o ambarcatiune au ajuns in siguranta pe uscat

Marturia lui Erick Schenkel, director executiv al Proiectului de Film - ISUS, a surprins pe

Libertatea religioasa, pusa la zid intr-o provincie din Mexic: biserica evenghelica atacata in timpul serviciului religios si incendiata! (Video)

Biserica Apostolica a credintei in Isus Hristos din satul Santa Fe de Laguna, din provincia

Închide