Regina Angliei vorbeste despre credinta in Iisus:  Am vazut de-a lungul vietii ce inseamna dragostea Lui

Regina Angliei vorbeste despre credinta in Iisus: Am vazut de-a lungul vietii ce inseamna dragostea Lui

original(12)Familia regala britanica rareori vorbeste despre convingerile membrilor sai, dar actuala suverana Elisabeta a II-a a scris despre credinta sa religioasa in prefata unei noi carti intitulata „Regina si Regele pe care-L slujeste”.

Am fost si raman extrem de recunoscatoare pentru rugaciunile voastre si pentru bunatatea Lui Dumnezeu. Am vazut de-a lungul vietii ce inseamna dragostea Lui”, a scris Regina Elisabeta.

In observatiile sale, Regina care este monarhul cu cea mai lunga domnie din istoria Marii Britanii, se refera la schimbarile pe care le-a vazut in viata ei:

Amploarea si ritmul schimbarilor au fost cu adevarat remarcabile. Am asistat atat la succese extraordinare cat si la tragedii”, a spus ea.

Monarhul a facut de asemenea referire la problemele actuale din Orientul Mijlociu, spunand ca lumea se confrunta in prezent cu o „suferinta teribila la o scara fara precedent”.

Cartea „Regina si Regele pe care-L slujeste” este editata de Societatea Biblica, grupul de biserici „HOPE” si LICC (Institutul londonez pentru crestinismul contemporan) si va fi lansata in luna aprilie pentru a marca cea de-a 90-a zi de nastere a Reginei, relateaza The Huffington Post.

Cartea nu va fi utilizata in scop comercial. Regina care este si guvernatorul suprem al Bisericii Angliei, a impus aceasta conditie atunci cand a hotarat sa scrie personal prefata.

Nu este prima data cand regina Angliei se refera la credinta ei si la crestinism. Anul trecut, in mesajul de Craciun, ea a vorbit despre dragostea Lui Iisus pentru intreaga omenire:

In ciuda faptului ca multi oameni au fost stramutati si persecutati de-a lungul scurtei lor vieti, mesajul neschimbat al Lui Hristos nu a fost unul de razbunare sau violenta, ci pur si simplu unul de dragoste, de iubire a semenilor nostri.

Regina a concluzionat: „Desi nu este un mesaj usor de urmat, ar trebui sa nu ne descurajam; ci sa ne inspire sa-l urmam, oricat ne-ar fi de greu. Sa fim recunoscatori pentru oamenii care aduc iubirea si fericirea in vietile noastre, iar noi sa cautam modalitatea de a raspandi aceasta iubire si altor oameni oriunde si ori de cate ori putem”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.