Acasă » Un cuplu celebru gay a declarat: Singura familie este cea traditionala. Familiile formate din persoane de acelasi sex nu sunt familii adevarate

Un cuplu celebru gay a declarat: Singura familie este cea traditionala. Familiile formate din persoane de acelasi sex nu sunt familii adevarate

attend the DETAILS magazine cocktail party hosted by Dan Peres and Kevin Martinez to celebrate Milan Men's Fashion Week Spring/Summer 2013 on June 23, 2012 in Milan, Italy.
Creatorii de moda Domenico Dolce si Stefano Gabbana, care au dat nume unuia dintre cele mai puternice branduri in domeniu, afirma ca „familiile formate din persoane de acelasi sex nu sunt familii adevarate.”

Parteneri in viata particulara timp de 23 de ani, pana in 2005, si parteneri de afaceri in continuare in prezent, cei doi designeri se declara impotriva casatoriei intre persoane de acelasi sex, potrivit stiripentruviata.ro.

Intr-un interviu acordat pe 12 martie revistei italiene Panorama, ei declara: „Singura familie este cea traditionala. Fara vlastare fabricate chimic sau utere inchiriate: viata are cursul ei natural. Sunt lucruri care nu trebuie schimbate. Unul dintre ele e familia”.

Procreatia „trebuie sa fie un act de iubire”, spune Domenico Dolce, care mai adauga:

Pe copiii facuti in eprubeta eu ii numesc copii sintetici. Utere de inchiriat, samanta aleasa din catalog”.

Cu toate acestea, spre deosebire de Gabbana, care spune ca si-ar dori o familie, Dolce declara ca nu vrea copii:

Sunt gay, nu pot avea copii. Banuiesc ca nu poti sa le ai pe toate in viata”.

Interviul vine la scurt timp dupa prezentarea colectiei Dolce & Gabbana Iarna 2016, care celebreaza familia naturala si maternitatea.

In respectivul interviu, Stefano Gabbana mai spune:

Familia nu e un moft. Ea cuprinde un sens supranatural de apartenenta”.

De ani de zile este binecunoscuta pozitia celor doi impotriva „casatoriei” intre persoane de acelasi sex. In 2013, intr-un interviu pentru The Telegraph, cei doi au fost intrebati daca nu ar vrea sa se casatoreasca.

Ce?! Niciodata! Nu credem in casatoria gay”, au raspuns cei doi la unison. Iar in 2006, Stefano Gabbana a declarat pentru Daily Mail:

Ma opun ideii ca un copil sa creasca cu doi parinti gay”.

Reafirmarea pozitiei celor doi cu privire la principalele obiective politice ale miscarii LGBT le-a atras lansarea unui boicot de catre LGBT News Italia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.