ADRA Romania isi reinnoieste licenta de functionare pentru ”Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Violentei in Familie – Casa ADRA”

ADRA Romania isi reinnoieste licenta de functionare pentru ”Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Violentei in Familie – Casa ADRA”

ministerul muncii ADRALa finalul lunii Decembrie 2015, Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor – ADRA Romania, si-a reinnoit licenta de functionare pentru serviciul social ”Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Violentei in Familie”.

Decizia de acordare a licentei de functionare a fost realizata de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, in urma evaluarii documentatiei depuse. Centrul este acreditat, pentru perioada 30.12.2015 – 30.12.2016, cu respectarea Legii nr. 197/2012 privind asigurarea calitatii in domeniul serviciilor sociale, cu modificarile ulterioare.

Robert Georgescu, Director ADRA Romania, a declarat: ”Ne bucuram pentru obtinerea licentei de functionare pentru Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Violentei in Familie. Casa ADRA este locul in care persoanele asistate, victimele ale violentei in familie, femei si copii, isi incep un nou drum si isi recapata demnitatea umana. Ne bucuram ca, in continuare, putem sa oferim acest tip de asistenta, sprijinind aceasta categorie sociala, prin serviciile specifice oferite in cadrul centrului.”

”Licentierea este finalul unui proces care se incheie cu recunoasterea, din partea autoritatilor competente, a faptului ca centrul nostru respecta standardele de calitate impuse de legislatia in vigoare. Obiectivul organizatiei noastre fiind de a atinge excelenta in oferirea de servicii sociale” a declarat Valentina Sturzu – Cozorici, Manager Proiect ADRA Romania.

In anul 2009, ADRA Romania a infiintat ”Centrul de Primire in Regim de Urgenta a Victimelor Violentei in Familie – Casa ADRA”. De la infiintare, pana in prezent, in cadrul adapostului, ADRA Romania a oferit la peste 500 de femei si copii, care au reclamat violenta domestica organelor competente, cazare, hrana si asistenta medicala de urgenta, pe langa asistenta specializata oferita altor 500 de persoane care nu au primit gazduire.
casa_adra_logo
ADRA Romania urmareste imbunatatirea calitatii vietii pentru cei aflati in nevoie si investeste in potentialul oamenilor, prin initiative de dezvoltare comunitara, axandu-se pe cinci directii principale, una dintre ele fiind lupta impotriva violentei in familie. Prin serviciile oferite in cadrul Centrului, ADRA Romania doreste ca beneficiarii acesteia sa poata avea parte de un nou start, iar viata familiilor lor sa poata fi imbunatatita.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.