Uimitoarea transformare a unui preot hindus: dintr-un om rau si egoist care-si batea sotia, predicator al Evangheliei lui Isus

Uimitoarea transformare a unui preot hindus: dintr-un om rau si egoist care-si batea sotia, predicator al Evangheliei lui Isus

hindus
Jaganadham a fost un preot hindus inainte de a-L cunoaste pe Hristos.

El marturiseste ca era un om rau si egoist: „Am trait in viata doar pentru mine. Am fost rau cu sotia mea si am batut-o pana cand ea m-a parasit si a incercat sa se sinucida, dar fara a reusi.

Apoi, intr-una din zile, un pastor a venit in satul in care locuia. S-au intalnit in timp ce mergeau pe jos pe acelasi drum, consemneaza Vision Nationals.

In timp ce mergeau pastorul i-a spus ca nu va reusi sa-si puna ordine in viata daca va continua sa citeasca numai scripturile hinduse si i-a dat o Biblie.

Nu stiam ce sa cred, nu stiam daca acest Dumnezeu era real sau nu. Eu cunosteam si respectam toate scripturile hinduse, dar dupa ce am citit Biblia, inima mea s-a schimbat”.

Jaganadham a continuat sa se intalneasca cu pastorul timp de 100 de zile, iar la sfarsitul acestei perioade si-a marturisit credinta in Isus Hristos, iar inima lui era plina de pace.

Multi oameni au vazut o schimbare la el, inclusiv sotia lui. Din cauza acestei schimbari, ea s-a intors la el si dupa un timp a devenit slujitoarea lui Isus. Sotia lui era considerata stearpa, dar impreuna s-au rugat, iar Isus i-a binecuvantat cu 3 fii si o fiica.

Ulterior Jaganadham a avut o viziune in care predica tuturor, si tinerilor si batranilor. El a inteles astfel ca Dumnezeu il cheama pentru lucrare. Impreuna cu sotia sa, Jaganadham a plantat doua biserici.

In prezent Jaganadham este pastor si impreuna cu sotia sa participa la lucrarea Domnului, predicand Evanghelia in diferite locuri si plantand biserici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.