Motivul incredibil pentru care anumiti tele-evanghelisti americani solicita aeronave private de lux (Video)

Motivul incredibil pentru care anumiti tele-evanghelisti americani solicita aeronave private de lux (Video)

maxresdefaultTele-evanghelistii americani Kenneth Copeland si Jesse Duplantis au declarat recent ca este imperios necesar sa calatoreasca in aeronave private de lux pentru a evita sa zboare cu multimea de „demoni” care se afla in cursele comerciale pentru pasageri.

Cei doi televanghelisti au sustinut ca daca au aparate de zbor private, pot calatori in orice moment doresc, au intimitate si pot sa se roage si sa planga, fara ca nimeni sa-i eticheteze drept „nebuni”.

Duplantis a povestit cum Dumnezeu „i-a spus ca are credinta mica”. Potrivit predicatorului, Dumnezeu l-a intrebat daca agreeaza avionul, iar cand a raspuns ca da, a fost intrebat: „cand vei parasi credinta ta cea slaba”?

Copeland la randul sau a spus: „Puteti vorbi cu Dumnezeu intr-o aeronava comerciala”? El a adaugat: „Lumea nu agreeaza acest lucru in avion, parca sunt posedati de cel rau. De aceea lumea este asa, pentru ca nu ne putem ruga liber la Dumnezeu. Avem nevoie de avion pentru a ajunge la oamenii de pretutindeni pentru a le spune mesajul.”

Desi Copeland sustinuse anterior ca in avion are de-a face cu un „grup de demoni”, cateva momente mai tarziu, el revine si sustine ca are nevoie de avion pentru a ajunge „la cei pierduti”, relateaza Acontecer Cristiano.

„Avem in jurul nostru o lume care e pe moarte, avem o natiune care e pe moarte. Nu putem calatori cu aeronavele companiilor comerciale”, a spus Copland.

Anul trecut „predicatorul prosperitatii” Creflo Dollar, prieten bun cu Duplantis si Copeland, a generat o spumoasa controversa atunci cand a solicitat donatii pentru a-si cumpara un avion privat in valoare de 65 de milioane de $.

This Post Has 2 Comments

  1. Michelle

    Mi e scirba de asemenea oameni. Mai degraba s ar pocai. Isus nu a avut nimic al Lui in lumea asta insa a dat viata pentru omenire. Si a facut-o gratis din iubire.Aceste personalitati ale televiziunii sunt niste gunoaie ale socitatii si nu misionai. Sunt doar paraziti

  2. Cris Ti

    Ce fata are !!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.