Acasă » Metoda revoltatoare de a „binecuvanta” copiii, folosita de un preot brazilian (Video)

Metoda revoltatoare de a „binecuvanta” copiii, folosita de un preot brazilian (Video)

sacerdote-golpea-ninosUn preot din Brazilia a fost filmat in timp ce lovea mai multi copii in cap. Acest lucru a provocat indignarea tuturor, intrucat aceasta „procedura” este neobisnuita pentru a da „binecuvantarea” copiilor.

Filmul care circula pe internet il arata pe preotul catolic cum ii loveste pe copiii asezati la coada pentru a primi „binecuvantari”.

Nu se stie inca in ce oras s-a intamplat acest incident si ce fel de eveniment religios a avut loc, dar ceea ce este evident este lipsa de respect aratata copiilor de catre respectivul preot.

 

Potrivit site-ului Acontecer Cristiano, parintii copiilor care participau la ceremonie nu au declarat nimic si nu au luat nici o masura referitoare la atitudinea preotului.

Cei care au vizionat filmul pe retelele de social-media au fost revoltati de comportamentul preotului si au dezbatut intens aceasta tema.

La un moment dat, in film se poate vedea cum unul din copii care urmeaza sa fie „binecuvantat” incearca sa se sustraga de la ineditul ritual al preotului si incearca sa evite situatia. El insa a fost reperat imediat de ochiul vigilent al preotului si a fost „binecuvantat” cu un picior in spate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.