Semn divin? Priveliste unica si minunata pe cerul Americii: O cruce formata de razele soarelui

1O imagine deosebita formata de razele soarelui a fost observata intr-o dimineata de o femeie care a imortalizat straniul fenomen natural.

Mechaele Loraffe se afla la volanul masinii sale si se indrepta catre locul de munca din orasul de Buchanan, Michigan atunci cand a observat o imagine ciudata pe cer.

Ea a facut imediat cateva fotografii care au fost raspandite pe retelele de socializare din intreaga lume.
Femeia a fost surprinsa cand a vazut imaginea crucii la orizont, astfel incat ea a trimis o fotografie la un specialist pentru a fi examinata, relateaza Acontecer Cristiano.

Loraffe a trimis fotografia meteorologului Matt Rudkin, care la randul lui a fost uimit de neobisnuitul fenomen si a publicat poza pe contul sau de twitter cu urmatorul mesaj: „Este o imagine extraordinara! Mechaele Loraff a observat acest fenomen undeva in sud-vestul statului Michigan. Oare ce ar putea sa fie?”
2Imaginea a generat o serie de comentarii ale utilizatorilor pe retele sociale. Multi o vad ca pe un semn ceresc, altii sustin ca este un fenomen natural rar, in timp ce altii cred ca este o inscenare.

In momentul de fata nu exista nici o explicatie plauzibila despre ce anume a determinat acest fenomen, dar ceea ce este sigur este faptul ca imaginea reprezinta o priveliste unica si minunata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Putere intr-un singur vis cu Isus: printesa din familia regala cambodgiana s-a botezat

Un membru marcant al familiei regale din Cambodgia care a studiat in Statele Unite si

Locul unde se crede ca fost botezat Iisus, declarat in mod oficial parte a Patrimoniului Mondial Cultural de catre UNESCO

Locul unde se crede ca a avut loc botezul lui Iisus in raul Iordan a

Închide