Impresionant, se intampla in Romania! Tinerii adventisti canta spre slava lui Dumnezeu intr-un Mall: Cum s-au strans clientii sa se bucure (Video & Galerie foto)

Impresionant, se intampla in Romania! Tinerii adventisti canta spre slava lui Dumnezeu intr-un Mall: Cum s-au strans clientii sa se bucure (Video & Galerie foto)

1Nasterea Mantuitorului pe acest pamant a fost un eveniment unic in istoria lumii. Pentru ca Dumnezeu n-a trimis pe Fiul Sau in lume ca sa judece lumea, ci ca lumea sa fie mantuita prin El“ (Ioan 3:17).

Intruparea Cuvantului lui Dumnezeu este semnul dragostei Creatorului si dovada ca dupa ce a facut Dumnezeu lumea, nu a parasit-o si nu a lasat-o la voia intamplarii, ci ii poarta de grija si-l cauta pe om ca sa-l mantuiasca. El este cu noi prin invatatura Sa, prin faptele Sale minunate, prin pilda vietii Lui fara prihana, dar mai ales prin Trupul si Sangele Sau.

Faptul ca Romania se pregateste de sarbatoare, cea a Nasterii Mantuitorului, nu i-a lasat deloc indiferenti pe unii tineri. Acestia s-au hotarat sa cante spre slava Celui ce S-a nascut in ieslea din Betleem, sa aduca un mesaj de speranta si bucurie in inimile semenilor.
2Astfel, un grup de tineri adventisti din cadrul Asociatiei AMiCUS Timisoara, inimosi si talentati, au sustinut recent un mini-concert in incinta Iulius Mall. Sala a rasunat de vocile calde, dar ferme, si de instrumentele care au facut o atmosfera de vis.
3Clientii s-au oprit o clipa din alergarea lor si au savurat cuvintele unor piese muzicale, pe care probabil multi le-au auzit in premiera: „Emanuel, Dumnezeu cu noi”, „Inaltati Numele Lui”, „Lauda, glorie, El ne-a iubit, ne-a mantuit”…
4Unii dintre ei nu au pierdut ocazia de a inregistra mini-concertul surpriza, sau sa faca fotografii.
5

Atrium Mall Arad

Articol de Dana Dobre

Sursa Video: Adventist Banat

Foto: Captura Youtube

3 Comments

 1. Mihai si Caty Bodnariu din Atlanta Ga.

  Fiti Binecuvintati de Domnul Dumnezeu, care prin Fiul sau Isus ne-a infratit pe toti cei ce cred in El.Ne-ati adus un strop de bucurie in sufletele noastre de”Sarbatorea Nasterii Domnului Isus”acum cind inima ne este frinta de rapirea nepoteilor nostri in Norvegia de odioasa institutie Barneveret(protectia copilului)suntem parinti lui Marius si Ruth Bodnariu

  • Afirmativ.com

   Dumnezeu sa va intareasca si sa va redea bucuria. Exista solidaritate si exista speranta. Ne rugam si noi, cei de la afirmativ, sa lucreze bunul Dumnezeu pentru ca situatia aceasta extrem de grea sa fie rezolvata. Dealtfel, am scris si eu 2 articole pe aceasta tema. Ma bucur ca ne-ati scris. Cu empatie, Dana Dobre

   • Suntem alaturi de voi, din Romania, din Londra, de pretutindeni! Mii de rugi se inalta spre cer cu credinta si dorinta fierbinte ca familia sa fie reintregita curand!
    Domnul sa va intareasca inimile clipa de clipa!
    Cu drag, Gabriela

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.