Acasă » Pastorul Stefan Tomoiaga este noul Presedinte al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania

Pastorul Stefan Tomoiaga este noul Presedinte al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania

Stefan Tomoiaga 1

Noua numire, votata in cadrul unei Adunari Generale Extraordinare, s-a realizat in contextul alegerii fostului presedinte, pastorul Marius Munteanu, ca Director al Departamentului Educatie al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea la nivel european.

Nascut in 1975, in localitatea Viseul de Sus, judetul Maramures, pastorul Stefan Tomoiaga este licentiat in teologie pastorala la Institutul Teologic Adventist din Bucuresti, absolvent al unui Master in Comunicare si Relatii Publice la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si al unui Master in Consiliere al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Stefan Tomoiaga

Anterior, pastorul Stefan Tomoiaga a slujit ca Secretar Executiv al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania si ca Presedinte al Conferintei Transilvania de Nord. **

De asemenea, a fost Secretar Executiv al Conferintei Transilvania de Nord, pastor al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea „Speranta” din Cluj si al celei din Campia Turzii. Este casatorit cu Adina, avand un baietel, Elis Natanael si o fetita, Ameline.

Despre Biserica Adventista de Ziua a Saptea

Biserica Adventista de Ziua a Saptea este recunoscuta de Statul Roman, alaturi de celelalte Biserici care functioneaza in Romania, fiind cunoscuta prin transparenta si prin actiunile din domeniul social, medical, educational si al libertatii religioase.

La nivel mondial, Biserica Adventista de Ziua a Saptea este implicata intens in actiuni care urmaresc binele social avand o retea de aproape 700 de institutii medicale (clinici, dispensare, spitale si sanatorii) care deservesc 18 milioane de persoane si promoveaza in mod consecvent programele de asigurare a sanatatii populatiei.

De asemenea, Biserica Adventista de Ziua a Saptea se remarca in randul bisericilor crestine prin faptul ca detine unul dintre cele mai dezvoltate sisteme educationale protestante din lume cu 7.579 scoli, colegii si universitati ce asigura educatia a peste 1.800.000 de persoane.

Invataturile si convingerile religioase sunt disponibile oricarei persoane interesate pe site-ul oficial al acesteia www.Adventist.ro.

Dragos Musat,
Director Departamentul de Comunicare

* Echivalentul Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane
** Unitate administrativa regionala, echivalenta unei Mitropolii,in cadrul Bisericii Ortodoxe Romane

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.