Acasă » Postul TV adventist Light Channel se relanseaza in Romania

Postul TV adventist Light Channel se relanseaza in Romania

Postul TV adventist Light Channel

Postul TV adventist Light Channel este o televiziune a trustului GMI (Gospel Ministries International) care are canale in foarte multe tari ale lumii. Este o televiziune crestina care doreste sa transmita valorile Evangheliei in societatea romaneasca.

Aliniaza la start o echipa tanara care va aduce un suflu nou in mediul jurnalistic si se va adresa romanilor de pretutindeni.

Televiziunea va debuta luni, 14 decembrie, 2015, orele 18,00 in direct pe www.lightchanneltv.ro.

Realizatorul Cornel Pavel Darvasan ne-a declarat

Ii multumim lui Dumnezeu care ne-a intins mana Sa ocrotitoare si ne-a trecut prin furtunile acestei vieti cu nadejdea ca El are totul in control. De foarte putin timp am primit chemarea de a ajuta la relansarea unui frumos proiect de televiziune, numit Light Channel.

Light Channel TV isi reincepe calatoria cu scopul de a aduce lumina si culoare in viata ta. Canalul nostru TV aduce informatii practice, muzica, sport si ganduri pentru sufletul tau.

Stim cu totii faptul ca spiritualitatea este un domeniu contestat, iubit si in acelasi timp vital pentru fiintele noastre. Credem ca misiunea noastra este aceea de a aduce binele, adevarul si frumosul mai aproape de sufletul tau.

Credem ca marturisirea dragostei divine este un deziderat pe care ar trebui sa-l aiba orice om. De aceea si noi ne dorim aceasta. Suntem o echipa tanara care avem pasiune in a transmite valorile Evangheliei crestine.”

Redactia Afirmativ ureaza succes echipei Light Channel Romania si Dumnezeu sa va insoteasca in lucrarea minunata de raspandire a Evangheliei lui Isus Hristos: „dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga, si nu obosesc; umbla, si nu ostenesc.” Isaia 40:31

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.