Parlamentul Columbiei recompenseaza ADRA prin cea mai inalta distinctie a statului, pentru meritele deosebite de-a lungul timpului

Parlamentul Columbiei recompenseaza ADRA prin cea mai inalta distinctie a statului, pentru meritele deosebite de-a lungul timpului

Adventist-ADRA-Colombia1-Dec7Parlamentul din Columbia a recunoscut si recompensat meritele Agentiei pentru Dezvoltare Refacere si Ajutor, care de 25 de ani si-a indeplinit cu succes toate misiunile in aceasta tara din America de Sud.

Parlamentul l-a delegat pe cunoscutul politician Hernan Sinisterra Valencia sa inmaneze Order of Democracy Simon Bolivar Commanders Cross, cea mai inalta distinctie a statului, lui Gabriel Villarreal – director ADRA, in cadrul unei ceremonii speciale care a avut loc in capitala tarii, Bogota. Premiul a constat intr-o medalie si un certificat.
Adventist-ADRA-Colombia2-Dec7In deschiderea alocutiunii sale, Sinisterra a multumit ADRA pentru acordarea de asistenta si ajutor umanitar, in noiembrie 1985 in urma uneia dintre cele mai mari catastrofe din tara cand orasul Armero a fost distrus de o alunecare de teren, relateaza Adventist Review.

Acest lucru ne-a determinat sa recunoastem meritele pe care le-a avut ADRA in aceasta tragedie, cu scopul de a motiva membrii agentiei sa lucreze in continuare pentru a ajuta persoanele nevoiase”, a declarat politicianul.

El a promis ca statul columbian va face tot posibilul sa ajute ADRA pentru extinderea activitatii sale umanitare.

Senatorul Edinson Delgado a spus ca ADRA merita aceasta recunoastere pentru profesionismul aratat si implicarea imediata in situatiile critice care se ivesc in comunitate.

Tara noastra ofera oportunitati pentru toti. ONG-urile joaca un rol fundamental trebuie sa contribuie la construirea unei societati de tip nou”, a spus el.
Adventist-ADRA-Colombia3-Dec7ADRA a sustinut mai multe proiecte in Columbia, printre care ajutorarea persoanelor stramutate, cursuri de formare in diferite domenii pentru femeile casnice, cursuri de gradinarit, pregatirea oamenilor pentru interventii in caz de dezastru, sa.

Infiintata in 1956, ADRA dispune de 134 de birouri locale in intreaga lume, care ofera asistenta in caz de dezastre si efectueaza punerea in aplicare si gestionarea programelor regionale la care participa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.