Prima Biserica Adventista din nordul Siberiei a fost inaugurata: Credinciosii au strabatut 500 km pentru a participa la serviciul divin (Galerie foto)

1Mai multe grupuri de credinciosi entuziasmati au parcurs distante lungi pentru a participa la inaugurarea primei Biserici Adventiste de Ziua a Saptea din nordul Siberiei.

Cladirea este situata intr-o regiune inospitaliera si rece, asemanatoare Arcticii, unde membrii bisericii sunt putini si traiesc la distante mari unii de altii, mentioneaza Adventist Review.

„Biserica din Nyagan – un oras de 56.000 persoane care se afla la 1.550 de mile (2.500 de kilometri) nord-est de Moscova – este raspunsul a 23 de ani de rugaciuni inaltate de primii adventisti din oras si ecoul eforturilor facute de-a lungul timpului”, a declarat Vasily Stefaniv, presedintele Misiunii Siberia de Vest a Bisericii Adventiste.

Adventistii din zona au inceput sa se roage pentru construirea acestei biserici inca de acum 23 de ani.
2„Inaugurarea bisericii este o dovada clara a raspunsului la rugaciuni si este in acord cu ceea ce spunea apostolul Pavel in Efeseni 3: 20-21: „Iar a Celui ce, prin puterea care lucreaza in noi, poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi, a Lui sa fie slava in Biserica si in Hristos Isus, din neam in neam, in vecii vecilor! Amin.”
3Credinciosii adventisti au venit din cele mai apropiate orase si sate situate pana la 300 de mile (500 de kilometri) departare de Nyagan pentru a ajunge vineri la biserica ca sa participe la o repetitie a corului pentru serviciul divin din Sabat.

Din cauza distantelor lungi, membrii bisericii nu au avut posibilitatea de a organiza repetitii comune si au exersat cantecele lor la domiciliu inainte de intalnirea de vineri.
4„Cantecele minunate ne-au atins inimile si am laudat pe Dumnezeu pentru recunostinta si indurare. Prin sfintirea acestui lacas de cult Domnul a implinit dorinta multor inimi”, a spus Stefaniv.

Predica s-a axat pe versetele 3-4 din Psalmul 37, care spune: „Increde-te in Domnul si fa binele; locuieste in tara si umbla in credinciosie. Domnul sa-ti fie desfatarea, si El iti va da tot ce-ti doreste inima.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Proiectul celui de-al treilea Templu: intre vechiul sistem de jertfe si parcari subterane

Membrii Institutului Templului (IT) continua campania desfasurata la nivel mondial pentru reconstructia Beit HaMikdash (Templul

Au fost casatoriti timp de 62 de ani si au murit la 4 ore distanta

Dupa aproape 62 de ani de casatorie, un cuplu de americani nu a fost despartit

Închide