Presedintele unui partid politic din Mexic: „Ne trebuie lideri care sa se teama de Dumnezeu, sa inteleaga principiile biblice”

maxresdefaultPresedintele Partidului Encuentro Social din Mexic, Eric Hugo Flores, a declarat ca tara sa pentru a fi mai puternica si mai prospera are nevoie de lideri tematori de Dumnezeu.

Ne trebuie lideri care sa se teama de Dumnezeu, sa inteleaga principiile biblice. Numai asa societatea noastra poate avea un fundament mai solid si mult mai sanatos”, a declarat Flores.

Prin urmare, nu trebuie sa ne fie frica sa spunem ceea ce credem, sa nu ne fie frica sa ne exprimam, sa nu ne temem sa marturisim deschis crezul nostru”, a adaugat el.

Mesajul sau a fost facut in Camera Reprezentantilor din Mexic, cu ocazia deschiderii Forumului Religiei si Tolerantei.

Flores a mentionat ca a fost o mare greseala „eliminarea” lui Dumnezeu din viata politica a Mexicului, din moment ce singura modalitate de a da incredere si valoare oamenilor care iau decizii, este respectul pentru Dumnezeu.

Ceea ce ne dorim, este ca oamenii sa-si insuseasca principiile si valorile eterne, singurele in masura sa transforme societatea noastra bolnava. Avem nevoie de principiile si valorile pe care fiecare le-am primit in casele noastre, in bisericile noastre, in vietile noastre”, a conchis Flores.

Sursa: informador.com.mx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Domnul este Pazitorul tau!

Psalmul 121:5 Domnul este Pazitorul tau. Daca citim versetul de astazi, putem privi linistiti in

Eveniment in favoarea copiilor defavorizati: “Impreuna reusim!”

In perioada 18 – 19 Aprilie 2016, sub motto-ul ”Impreuna reusim” a avut loc la

Închide