Prima doamna a Republicii Panama a primit un dar deosebit din partea unei profesoare adventiste: Ce mesaj de binecuvantare a citit dupa ce s-a rugat

Prima doamna a Republicii Panama a primit un dar deosebit din partea unei profesoare adventiste: Ce mesaj de binecuvantare a citit dupa ce s-a rugat

Panama-desfileO profesoara adventista a oferit primei doamne din Panama o carte speciala de studiu biblic cu ocazia unei parade organizata pentru a sarbatori ce de-a 112-a aniversare a independentei tarii.

Mildred de Cubilla, profesoara la Colegiul Adventist Metropolitan, a daruit cartea lansata de Biserica Adventista Mondiala Departamentul Misiunea Femeii doamnei Lorena Castillo de Valera, sotia presedintelui Juan Carlos Valera.

Aceasta este o carte pe care Biserica Adventista a pregatit-o in mod special pentru femei. V-o daruiesc cu dragoste si sper ca va fi un indrumator bun pentru a conduce aceasta tara impreuna cu sotul dvs”, i-a transmis Mildred de Cubilla.

Ulterior, prima doamna a scris pe pagina ei de Facebook ca s-a rugat la Dumnezeu sa-i trimita un mesaj atunci cand a deschis cartea s-o citeasca: „Am deschis Biblia la Psalmul 112 … 112 de ani de independenta. Mesajul este cat se poate de clar. Domnul sa ne calauzeasca. Multumesc!”, a scris in mesaj.

Psalmul 112 descrie starea binecuvantata a neprihanirii si incepe cu cuvintele: „Laudati pe Domnul! Ferice de omul care se teme de Domnul si care are o mare placere pentru poruncile Lui! Samanta lui va fi puternica pe pamant; neamul oamenilor fara prihana va fi binecuvantat. El are in casa bogatie si belsug, si neprihanirea lui dainuie in veci.” (Ps. 112:1-3)

Studiul biblic special pentru femei contine Vechiul si Noul Testament impreuna cu peste 100 de comentarii, materiale de studiu si profiluri de personaje biblice feminine cunoscute si mai putin cunoscute, scrise de femei adventiste, mentioneaza interamerica.org.

Biserica Adventista din Panama are 34 de institutii de invatamant de toate gradele, 368 de cadre didactice si un numar de 5.634 de elevi si studenti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.