Premiera in Republica Insulelor Fiji: Un credincios adventist de ziua a saptea a fost ales Presedinte

Adventist-Fiji-Nov12-5Pentru prima data in istorie, Republica insulelor Fiji are un presedinte adventist. Jioji Konousi Konrote a fost investit oficial in functie la sediul Guvernului din Suva, capitala insulelor.

Luke Narabe, presedintele Bisericii Adventiste din Fiji a participat la eveniment si a inaltat o rugaciune in deschiderea ceremoniei de investire.

De asemenea un grup de lideri ai mai multor culte religioase si-au pus mainile pe Konrote si au rostit o rugaciune de binecuvantare, relateaza Adventist Review.

Parlamentul national l-a ales pe Konrote pentru inalta functie la mijlocul lunii octombrie. Potrivit Constitutiei tarii din 2013, presedintele este comandantul suprem al fortelor armate si detine prerogative speciale care pot fi exercitate intr-o potentiala stare de criza nationala.
Adventist-Fiji-Nov12-1Konrote in varsta de 67 de ani, este de cariera soldat si a activat intreaga viata in cadrul fortelor armate ale insulelor Fiji, devenind singurul comandant care a reprezentat tara in cadrul Natiunilor Unite in anul 1970. A fost comandant-secretar general si asistent din partea ONU la retragerea Israelului din Liban in anul 1978.

Mai tarziu, el a devenit diplomat si politician si a fost botezat in Biserica Adventista de Ziua a Saptea in urma cu patru ani. In ultima perioada, a fost atat membru al parlamentului cat si ministru.

1 thought on “Premiera in Republica Insulelor Fiji: Un credincios adventist de ziua a saptea a fost ales Presedinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Finalizarea proiectului “Sanse si drepturi egale!”- Comunicat de presa

Patronatul Femeilor de Afaceri al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Municipiul Bucuresti (PFAIPMM-MB) anunta

Profesorii adventisti de la Universitatea Andrews au organizat Conferinta interconfesionala cu tema “Originea primelor 5 carti ale Bibliei”. Punctele-cheie cu care au fost de acord toti participantii

Profesorii adventisti de la Universitatea Andrews au invitat oameni de stiinta, profesori si studenti de

Închide