Sotia unui pastor, ucisa de musulmani: „Dumnezeu imi da curajul de a predica mai departe Evanghelia”, a declarat acesta

ugandaUn pastor din Uganda a fost amenintat sa nu mai predice Evanghelia, insa avertismentul nu a putut opri dragostea lui pentru Isus si Cuvantul Sau. Drept urmare, o multime de musulmani au mers la el acasa unde era doar sotia pe care au ucis-o.

Mwanika George nu era acasa cand a venit multimea furioasa care-l cauta. Mamwikomba Mwanika, sotie si mama a opt copii, a deschis usa casei pentru a vorbi cu oamenii care il cautau pe sotul ei. Acestia i-au spus: „Sotul tau a urmat religia fratelui sau, desi a fost avertizat sa nu faca acest lucru.” Fratele pastorului fusese ucis cu ceva timp inainte pentru predicarea Evangheliei.

Dupa ce i-au spus aceste cuvinte, femeia crestina a fost luata cu forta din casa ei din satul Kalampete. Fiica ei in varsta de 13 ani a spus: „Multimea a tras de mama pentru a o scoate afara din casa in timp ce ea se zbatea si striga dupa ajutor”.

Femeia a fost gasita mai tarziu intr-o balta de sange la aproximativ 100 de metri de casa. Era inca in viata cand a fost gasita, dar a murit in drum spre spital, scrie actualidadcristiana.

„Stiu ca atacatorii pe mine ma cautau”, a declarat George Mwanika dupa incident. „Am nevoie de protectia lui Dumnezeu si de pacea Lui. Fie ca Dumnezeu sa-mi dea curajul si puterea de a continua sa impartasesc dragostea lui Hristos pentru cei care sunt pe calea pierzarii. Isus a spus ca trebuie sa-i iubim pe vrajmasii nostri.”

George a decis sa mearga mai departe si sa lase pe Domnul sa rezove disficultatile prin care trece. „ (…) stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau. (Rom. 8:28)

Uganda este o tara cu populatie majoritar crestina. Cu toate acestea, unele regiuni sunt dominate de musulmani radicali, iar statisticile arata ca in ultimii ani persecutia acestora asupra crestinilor a crescut alarmant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Femeile violate pot sa avorteze ? Un pastor nigerian sustine ca Biblia nu interzice acest lucru

In fata unei multimi de oameni, la serviciul divin de duminica trecuta din biserica din

Presedintele Kenyei, cu ocazia inaugurarii sediului West Kenya: Aprecieri la adresa Bisericii Adventiste, pentru construirea de spitale si scoli in tara

Presedintele Republicii Kenya a apreciat ajutorul Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea in timpul unui

Închide