Becali a donat 70.000 de dolari pentru un ranit din Colectiv: Mesajul adresat copiilor victimei: „Sa facem rugaciune ca sa-l salveze Dumnezeu pe tati!” (Video)

Becali a donat 70.000 de dolari pentru un ranit din Colectiv: Mesajul adresat copiilor victimei: „Sa facem rugaciune ca sa-l salveze Dumnezeu pe tati!” (Video)

becali_like_35426800Gigi Becali a donat 70.000 de dolari pentru transportul unei victime din clubul „Colectiv” in Israel si pentru tratamentul de care va avea nevoie. Patronul Stelei a fost joi la Spitalul de Arsi si a anuntat ca e dispus sa-i ajute pe toti ranitii.

Eu am spus de prima data, daca este nevoie de oricati bani, platesc transport si tratament. Nu m-a contactat pana astazi nimeni. M-a contactat familia unui baiat care e la spitalul de arsi, a spus ca evaluarea este la 70.000 de dolari pentru transport si pentru 21 de zile de spitalizare in Israel, dupa care se face o reevaluare.

Stiu ca are doi copii, sotia lui e aici, cu rani. Am vorbit cu domnii de aici ca sa confirm ca am platit banii pentru firma din Israel. Acum voi vorbi cu domnul ministru si i-am spus sa faca o evaluare.

Toti care sunt si tot ce este nevoie, un milion, doua, trei, oricat costa, ii transportam pe toti in strainatate. Am venit si cun doctor roman din Germania care a cerut niste date din Germania. Sunt patru paturi in Germania, conditii maximale. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vede pe cine mai putem sa salvam. Ce conteaza banii cand e vorba de viata, de om, ce faci cu ei?„, a declarat Gigi Becali.

Copiii victimei i-au multumit lui Becali, care le-a transmis: „Sa facem rugaciune ca sa-l salveze Dumnezeu pe tati!

Surse: ProTV ; RTV

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.