Alerta in SUA: Doua bombe au explodat in apropierea unor biserici (Video)

bombs-exploded-outside-two-churches-in-new-mexico-but-no-one-was-hurtDoua dispozitive explozive au determinat evacuari, dupa ce au fost detonate langa doua biserici din statul american New Mexico, anunta politia statala.

Biserica Baptista Calvary si cea catolica Holy Cross Roman au suferit avarii minore dupa exploziile de duminica. Nimeni nu a fost ranit in explozii, informeaza Sky News.

Guvernatorul din New Mexico, Sandra Martinez, a spus ca inculpatii din spatele atacurilor nu si-au atins scopul in a imprastia frica in randul credinciosilor. „Numai un las ar putea plasa un dispozitiv exploziv intr-un loc de pace”, a spus ea.

Agentii FBI, Departamentul politiei din New Mexico pentru combaterea traficului de alcool, tutun, arme de foc si explozibili sunt implicati in investigarea acestor dispozitive. Politia a evacuat oamenii din biserica Holy Cross, a izolat strazile din jur, iar caini dresati special pentru astfel de cazuri au fost adusi sa caute in cladire.

Danny Trujillo, un purtator de cuvant al politiei din New Mexico, a spus ca alte biserici au contactat autoritatile pentru sfaturi, mentioneaza ziare.com.

Sursa foto: Bussiness Insider

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Premiera in lumea crestina: Academia Adventista Fountainview a realizat prima aplicatie gratuita care transpune pasaje biblice in muzica (Video)

Academia Adventista Fountainview a lansat prima aplicatie mobila care combina pasaje din Biblie cu orchestratia

Increderea in Dumnezeu – argument puternic pentru evolutia fiecarui individ. Oamenii religiosi sunt mai onesti si mai generosi

Religia are o influenta pozitiva asupra comportamentului uman. Oamenii religiosi sunt mai onesti, generosi si

Închide