Acasă » ADRA Romania primeste licenta de la ADRA International

ADRA Romania primeste licenta de la ADRA International

Incepand cu 2013, ADRA International a demarat pentru prima data la nivel mondial un amplu proces de acreditare si uniformizare a tuturor celor 125 de birouri nationale ADRA. Acest demers ofera o mai mare siguranta a dezvoltarii si derularii de proiecte dar si o standardizare a procedurilor fiecarui birou national.

Joi 23 iulie 2015, dupa un proces laborios ce s-a extins pe o perioada de mai multe luni de zile in care au fost implicati atat angajatii ADRA Romania cat si Consiliul Director ADRA Romania, ADRA International a oferit licenta de functionare biroului ADRA Romania. Prin licenta primita, ADRA Romania se alatura celor 124 birouri nationale, lucrand in acord cu regulamentele, procedurile, standardele si filosofia ADRA International.

Multe multumiri pentru activitatea biroului ADRA Romania. Suntem foarte incantati ca veti continua aceasta lucrare ca parte a retelei globale ADRA International” Jonathan Duffy, Presedintele ADRA Interntional.

Robert Georgescu, Director Executiv ADRA Romania a declarat: ”Acum, la finalul acestui proces intens, nu putem decat sa ne bucuram ca am putut primi licenta de functionare pentru ADRA Romania. Este placut sa vezi cum o echipa tanara se uneste si, intr-un timp mai scurt decat cel estimat de noi si cu o luna mai devreme decat termenele impuse, reuseste sa creeze, sa centralizeze si sa trimita mai bine de 300 de documente. Aprobarea acestor documente vorbeste atat de bine despre profesionalismul si expertiza biroului ADRA Romania.

Lucrul in cadrul procesului de licentiere ADRA Romania a insemnat o frumoasa si fructuoasa colaborare intre toate departamentele biroului ADRA Romania.

A fost o frumoasa provocare sa centralizez documentele cerute de ADRA International, dar si un privilegiu de a vedea atentia deosebita care se acorda fiecarui departament, fiecarui voluntar si fiecarui beneficiar din cadrul proiectelor ADRA. Imi doresc ca rezultatul acestui proces, licentierea ADRA Romania, sa ne motiveze atat ca echipa cat si individual ca sa ne pastram la inaltimea standardelor si responsabilitatilor pe care le presupune afilierea la ADRA International.” Alina Ivasco, secretara ADRA Romania

ADRA Romania este: Membru al Federatiei Organizatiilor Nonguvernamentale pentru Dezvoltare (FOND); Membru al Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului (FONPC); Furnizor de servicii sociale acreditat pentru Centru de Consiliere si Sprijin pentru Victimele Dezastrelor Natural; Furnizor de servicii sociale acreditat pentru Centru de Informare si Consiliere pentru persoanele aflate in dificultate.

ADRA Romania face parte din reteaua ADRA International, una dintre cele mai raspandite organizatii neguvernamentale din lume, fiind activa in 125 de tari si conducandu-se dupa o filosofie care imbina compasiunea cu spiritul practic, adresandu-se oamenilor in nevoie, fara sa faca deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios. Datorita promptitudinii cu care ADRA a raspuns la nevoile oamenilor de pe intregul glob, in 1997, Consiliul Economic si Social al Natiunilor Unite (ECOSOC) i-a conferit statutul de membru consultativ.

ADRA Romania

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.