Manny Pacquiao s-a rugat intr-o inchisoare indoneziana impreuna cu o condamnata la moarte (Video)

Manny Pacquiao s-a rugat intr-o inchisoare indoneziana impreuna cu o condamnata la moarte (Video)

Fostul boxer Manny Pacquiao si sotia sa Jinkee au vizitat o inchisoare din Indonezia si s-au rugat impreuna cu o condamnata la moarte.

Pacquiao impreuna cu sotia sa au vizitat in inchisoarea Wirogunan pe compatrioata lor filipineza Mary Jane Veloso, de 30 de ani, care se afla in inchisoare inca din anul 2010 si asteapta executarea sentintei de condamnare la moarte. Ea este acuzata ca a incercat sa intre in Indonezia cu peste 2 kilograme de droguri, sentinta in acest caz fiind condamnarea la moarte.

Opt condamnati au fost executati pentru aceeasi cauza, insa femeia a scapat in ultimul moment de la executie, in urma unei campanii social media si o cerere personala pe care Pacquaio a facut-o personal catre presedintele indonezian Joko Widodo. In urma acestor actiuni, autoritatile indoneziene au hotarat sa amane executia lui Mary Jane Veloso.

Fostul boxer a publicat o fotografie pe contul lui Instagram in care el si sotia sa o tin de maini pe condamnata si se roaga impreuna. „Va rugam sa ne sprijiniti cu rugaciunile voastre. Speram sa obtinem salvarea vietii pentru Mary Jane. Credem ca este o victima a traficantilor”, a scris pe cont Pacquaio.

Dupa ce a parasit inchisoarea, el a adaugat ca „aceasta vizita a fost foarte importanta pentru ca am putut oferi sprijin moral pentru Mary Jane, mama a doi copii”.

Mary Jane Veloso i-a dat lui Pacquaio o esarfa pe care a brodat personal porecla sportivului „PacMan”. Acesta i-a multumit, a incurajat-o si i-a promis ca va face tot ce va putea pentru a obtine eliberarea ei din inchisoare si va acorda sprijin financiar copiilor ei.

Sursa: Acontecer Cristiano

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.