Doi pastori din Sudan, condamnati la moarte: „Nu ne temem!”

sudanese-pastorsDoi pastori din Sudan au fost acuzati ca „au adus ofensa credintei islamice” si se confrunta cu pedeapsa cu moartea.

Acestia au declarat ca nu se tem de moarte. Pastorii Yat Michael si David Yein au vorbit prin telefon din celula inchisorii cu George Thomas, corespondentul CBN in Khartoum, mentioneaza Charisma News.

Michael a declarat ca a fost supus unor intimidari psihologice si ca nu a mai vorbit cu familia sa de doua luni. Cand a fost arestat in ianuarie, acesta a fost acuzat de spionaj. „Atunci cand m-au chestionat, m-au intrebat de ce predic aici”. Le-am raspuns „predic pentru ca aceasta imi este chemarea. Sunt pastor, trebuie sa vorbesc despre Cuvantul lui Dumnezeu”, i-a povestit Michael lui Thomas.

Acestia, la randul lor au raspuns ca „Nu, n-ar trebui sa predici Cuvantul lui Dumnezeu avand scopuri ascunse”. M-au acuzat ca sunt spion, exact asa au zis . Le-am raspuns ca „Nu, nu am nici un scop ascuns”, a continuat pastorul.

Yen a declarat ca nu se teme intrucat i-a fost dat de la Dumnezeu sa sufere. Acesta isi doreste ca fratii crestini sa se roage ca incarcerarea lor sa fie spre slava lui Dumnezeu, si sa se impace cu cei care ii acuza.

Avocatul celor doi pastori au spus ca dovezile prezentate impotriva celor doi au fost obtinute in mod ilegal . In ciuda faptului ca sunt la inchisoare sub riscul de a fi executati, Yein spune ca nu vor inceta sa vorbeasca despre vestea cea buna a mantuirii.

Sursa: Acontecercristiano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Descoperire uimitoare lângă Ierusalim: Ruinele unei mănăstiri și a unei biserici vechi de peste 1.500 de ani

Ruinele unei mănăstiri și a unei biserici vechi de peste 1.500 de ani, din perioada

Medicul-preot care nu cere bani pentru consultatii: Este o mica jertfa pe care as putea si eu sa o fac, in fata lui Hristos (Video)

Iata povestea medicului-preot care ofera consultatii gratuite si are mereu o vorba buna pentru oricine.

Închide