Peste 500.000 de oameni in strada la „Marsul pentru Isus”. Numeroase personalitati politice din Brazilia au fost prezente

Thousands of believers take part in the annual 'March for Jesus' parade in Sao Paulo, Brazil, on June 29, 2013. AFP PHOTO / Daniel GUIMARAESPentru al paisprezecelea an consecutiv, sute de mii de oameni din diferite biserici evanghelice din mai multe orase ale Braziliei au participat la „Marsul pentru Isus”.

Bulevardele principale ale orasului Rio de Janeiro, au fost invadate de peste 500.000 de oameni cu afise in mana, proclamand mantuirea prin Isus Hristos. De asemenea, crestinii s-au exprimat impotriva coruptiei si in favoarea familiei traditionale.

„Coruptia este un lucru rau. Orice om este dezgustat de ceea ce inseamna furt. Daca vrem o tara mai buna, trebuie sa eradicam acest cancer al societatii moderne”, a declarat pastorul Silas Malafaia.
marchaSenatorul Magno Malta a vorbit celor prezenti despre proiectele sale referitoare la protectia copiilor impotriva drogurilor si problemele detinutilor din inchisorile aglomerate. Pe scena principala situata in centrul orasului au urcat solisti si grupuri crestine bine cunoscute in Brazilia.

La eveniment au participat numeroase personalitati politice din oras, precum si senatori si deputati din parlamentul Braziliei.

Sursa: Acontecercristiano.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Profetiile Mantuitorului se implinesc cu exactitate: Dupa jumatate de secol de munca, Biblia a fost tradusa in premiera in limba yupik, vorbita de eskimo

„Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie

Semnele revenirii pe curand a Domnului Hristos. Partea II: Lumea religioasa

Semne in lumea religioasa. Scriptura a profetizat ca un numar important de semne in lumea

Închide