Cel mai frumos sat din lume poate fi vizitat in Romania: Satul Biblic! (Video)

11143437_797201570371734_1209643694104055374_nProiectul „Satul Biblic” a debutat anul trecut in parcul Titan si s-a bucurat de un real succes. Intr-o lume fada in care fiinta umana si societatea in ansamblul sau s-au degradat din punct de vedere moral, spiritual si comportamental, „Satul Biblic” a readus din negura timpului lumina si simplitatea, dragostea si apropierea de ceea ce ar fi trebuit sa insemne Viata. Viata pentru Dumnezeu traita dupa legile vesnice ale Creatorului.

In acest an, in perioada cuprinsa intre 28 mai si 4 iunie, atmosfera „Satului Biblic” va fi prezenta in Parcul Tineretului din Bucuresti. De la copii pana la persoanele de varsta a 3-a, aceasta calatorie in istorie va insemna o experienta de neuitat.

Simplitatea vietii, interactiunea practica cu mestesugurile acelor timpuri, lectiile teoretice deschise din Sinagoga, precum si nenumaratele surprize vor fi amintirile placute pe care orice vizitator le va acumula din „Satul Biblic”.

Biserica Adventista de Ziua a Saptea organizeaza acest eveniment unic in Romania si trebuie sa recunoastem ca aceasta initiativa este necesara si utila intr-o tara predominant crestina, dar si dificila in egala masura.

PROGRAMUL SI CUM POTI AJUNGE LA SATUL BIBLIC

Se poate ajunge cu metroul (statia Tineretului) sau cu RATB 312, 313, 381 (statiile Visana, parcul Tineretului sau palatul National al Copiilor). Pentru cei care vin cu masinile, pot gasi locuri de parcare pe Bd. Tineretului.

Programul se va desfasura in intervalul orar 13:00 – 21:00, intre 28 mai – 4 iunie, deschiderea fiind marcata cu un eveniment special pentru Joi, 28 mai, ora 17:00. Exceptie vor face zilele de Sambata, Duminica si Luni, cand programul se va extinde in intervalul orar 10:00 – 21:00.

In incheiere dorim sa aducem un cuvant bun tuturor oamenilor care se vor afla la datorie pentru buna functionare a acestui important proiect cultural si spiritual.

Mai multe informatii pe SATUL BIBLIC 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Sistemul adventist medical s-ar putea extinde si in Romania cu un nou spital

Vineri, 10 iunie, sistemul medical adventist la nivel mondial si national a fost analizat si

Mii de crestini s-au adunat pentru o zi de post si rugaciune pentru America. Ce a declarat guvernatorul din Louisiana

Mii de crestini din Carolina de sud (SUA) s-au adunat pentru o zi de post

Închide