Cersetorul descult de pe strazile reci si politistul milos (intamplare reala)

Cersetorul descult de pe strazile reci si politistul milos (intamplare reala)

nypd-act-kindness

Un politist din cadrul Departamentului de Politie din New York (NYPD) a iesit in evidenta opiniei publice mondiale dupa ce a efectuat un act crestinesc, cumparand ciorapi si cizme unui cersetor, care statea descult pe strazile reci ale orasului.

In timp ce patrula pe strazile orasului inghetat, ofiterul Larry DePrimo, a vazut un om descult tremurand pe trotuar. Dupa ce l-a vazut, politistul a disparut si dupa un timp s-a intors cu o pereche de cizme si sosete groase, a ingenuncheat si l-a ajutat pe cersetor sa se incalte.

Nimeni n-ar fi aflat despre gest daca…

Actul caritabil ar fi trecut neobservat, daca nu trecea prin zona o turista din Arizona care, surprinsa de gestul politistului, a facut o poza.

Fotografia facuta cu telefonul mobil a fost publicata pe Facebook, fiind vizualizata de sute de mii de oameni din intreaga lume, care au comentat favorabil gestul politistului.

Dupa ce s-a aflat identitatea acestuia, Departamentul de Politie unde lucreaza l-a recompensat si i-a acordat un titlu onorific pentru grija fata de oameni.

Larry DePrimo, in varsta de 25 de ani, a explicat ca el purta „doua perechi de sosete si o pereche de bocanci de iarna, si tot ii era frig”. In aceste conditii omul descult pe care l-a gasit pe trotuar era pur si simplu inghetat.

Politistul a mers la un magazin din apropiere si a cumparat cateva perechi de sosete groase si cizme de iarna.

Dupa ce le-a cumparat s-a intors imediat la cersetorul descult aflat pe trotuar. Cum acesta era inghetat complet si nu se putea incalta, politistul i-a pus el sosetele si l-a ajutat sa se incalte cu cizmele.

Cersetorul care traieste de mult timp pe strada i-a spus politistului ca nimeni, niciodata nu a facut un asemenea gest pentru el si i-a urat: „Dumnezeu sa te rasplateasca si sa te binecuvanteze”.

Sursa: Acontecer Cristiano

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.