Institutul Teologic Adventist a fost ACREDITAT!

11182027_915738661801744_1431890212905694285_nAgentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) formuleaza si revizuieste periodic, pe baza bunelor practici, standarde nationale de referinta si indicatorii de performanta pentru evaluarea si asigurarea calitatii in invatamantul superior.

Astfel, in urma procesului de evaluare institutionala si a programelor universitare de licenta TEOLOGIE ADVENTISTA PASTORALA si ASISTENTA SOCIALA, Consiliul ARACIS a hotarat in sedinta din 30.04.2015 sa acorde Institutului Teologic Adventist si programelor de studii evaluate calificativul: INCREDERE.

„Este o veste care indreapta gandurile de lauda si recunostinta catre Dumnezeu dar totodata aduce in atentie pe cei care au lucrat pentru ca acest obiectiv sa fie realizat. Pentru cei care au trudit acum, dar si pentru cei care au sustinut aceasta cauza in anii trecuti, sunt multe ganduri de multumire si apreciere”, a precizat Institutul Teologic Adventist.

Hotarare ARACIS 30.04.2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Cel mai frumos sat din lume poate fi vizitat in Romania: Satul Biblic! (Video)

Proiectul „Satul Biblic” a debutat anul trecut in parcul Titan si s-a bucurat de un

Dynamis lanseaza cel de-al doilea album: „Daca Dumnezeu binecuvanteaza o lucrare, nimic nu e mai frumos decat acest lucru”

Canta cu pasiune, canta cu entuziasm si dragoste. E imposibil sa nu-i remarci in decorul

Închide