Prietenii adevarati

Lifeline_3_Reconciliationimg-1024x7681-1024x768

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate.
Proverbe 17.17

Se spune ca in timpul Razboiului Civil, Abraham Lincoln a primit o cerere de gratiere a unui soldat care primise sentinta de a fi executat pentru dezertare. Barbatul nu avea nici macar o scrisoare de recomandare prin care cineva sa garanteze pentru el.

In dimineata urmatoare, ofiterul fu socat sa-l auda pe Lincoln spunand ca marturia unui prieten pecetluise decizia lui de a-l ierta pe soldat. Cand ofiterul ii aduse aminte presedintelui ca cererea fusese adusa fara nicio scrisoare de recomandare, Lincoln declara simplu: „Eu voi fi prietenul lui“, dupa care semna gratierea.

Daca ai asemenea prieteni in viata ta, pretuieste-i! Ei sunt cu adevarat o comoara rara. O comoara nu este totdeauna un prieten, dar un prieten adevarat este o comoara pretioasa.

Exista insa un adevarat Prieten care valoreaza mai mult decat toate comorile. Acesta este Mantuitorul Isus Hristos. El este alaturi de toti care se incred in El. Prietenia Lui este vesnica. El nu-i paraseste pe ai Sai in imprejurarile acestei vieti.

Mantuitorul este Acela care nu trece nimic cu vederea, dar El iarta totul. Dragostea Sa este asa de mare fata de condamnatul la moartea vesnica, incat a „semnat“ gratierea prin lucrarea Sa de pe cruce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Lectii din viata lui Iosif : Urat de fratii sai

Nu vom incerca sa justificam favoritismul manifestat de Iacov fata de Iosif. Stim bine ca

Invierea si Viata

Isus i-a zis: „Eu sunt Invierea si Viata. Cine crede in Mine, chiar daca ar

Închide