Acasă » Biserici incendiate in Niger: O Biblie a fost regasita in mod miraculos in cenusa

Biserici incendiate in Niger: O Biblie a fost regasita in mod miraculos in cenusa

660-Bible-Starnes

Intr-un intreg cartier din orasul Niamey, capitala Nigerului, se puteau vedea rotocoalele de fum care se ridicau de la doua biserici incendiate, relateaza Fox News.

Un grup de musulmani furiosi a incendiat doua biserici si a distrus o casa parohiala. In mod miraculous, dupa stingerea incendiului, o Biblie a fost gasita in conditii bune.

Un misionar aflat in zona a povestit cum grupul de musulmani au incendiat cele doua biserici si au jefuit apoi casele pastorilor, dupa care le-au distrus.

„Unul dintre pastorii nostri a pierdut totul”, a declarat misionarul. El a adaugat ca pastorul este tata a trei copii, iar sotia sa este insarcinata cu al patrulea copil.

Familia locuieste acum la niste cunoscuti care s-au oferit sa-i gazduiasca. A doua casa parohiala a fost de asemenea incendiata, dar vecinii au reusit sa salveze o parte dintre lucrurile familiei.

„In timp ce grupul incendia partea din fata a casei, vecinii au venit prin spate si printr-o fereastra au salvat din haine si ceea ce se mai putea salva”.

Dupa atac, misionarul impreuna cu membrii bisericii s-au dus la una dintre biserici pentru a constata daunele cauzate de foc, unde au avut parte de o surpriza placuta: au gasit o Biblie printre ruine.

Biblia era usor arsa, dar a supravietuit incendiului. „A fost un moment foarte emotionant cand am gasit Biblia in cenusa Bisericii”, a spus misionarul.

Liderii crestini din Niger au decis sa-i ierte pe musulmanii care au distrus bunurile, chiar daca sunt constienti ca acestia se pot intoarce oricand.

Misionarul a declarat: „Noi predicam Evanghelia si dragostea pentru viata si vrem sa dam un exemplu pentru oameni. Crestinii nu sunt violenti sau agresivi si iarta pe cei care le fac rau.”

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.