Dumnezeu este suveran

apocalipsa 1Cineva spunea de curand: „Daca in viata cu Dumnezeu ai mai multe probleme decat fara El, atunci renunt la o astfel de viata crestina. Sunt dezamagit de Dumnezeu“. Probabil, acea persoana facea parte din grupul acelora care se gandesc la Dumnezeu numai cand le merge rau.

Atunci, Dumnezeu trebuie sa vina in graba in ajutorul lor si sa amelioreze situatia in care se gasesc. Daca oamenii afirma ca sunt dezamagiti de Dumnezeu, atunci si-au facut o impresie gresita despre El.

Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu, ne spune: „Veniti la Mine, toti cei truditi si impovarati, si Eu va voi da odihna“. El Se refera la constiinta noastra impovarata de pacat. El nu ne promite o viata fara probleme, ci pacea interioara cu Dumnezeu.

In Psalmul 50.15 citim: „Cheama-ma in ziua necazului, si Eu te voi izbavi, iar tu Ma vei proslavi“. Nu ni se spune detaliat cum va arata ajutorul lui Dumnezeu, dar el va veni.

Daca vom retine gandul ca Dumnezeu este suveran in orice privinta si ca noi, ca si creaturi dependente de Creator, putem sa-i spunem necazurile, dar nu-i putem prescrie ce raspuns sa ne dea, nu vom fi niciodata dezamagiti de El.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Ajuta-ma

Cât de curat Tu, Doamne, L-ai trimis Pe Fiul Tău, Mesia Cel promis Prin sângele Celui nevinovat Pot spune cu tarie : sunt salvat! Prin harul Tău divin am fost iertat Prin mila Ta am fost răscumpărat Şi e o nebunie să refuz Să stau in beznă, să trăiesc confuz... Ajută-mă iubirea-Ţi să pastrez Să mă închin, să am mereu un crez În Isus Domnul, Regele Cel Sfânt Nadejdea noastra pe acest pamant. Căci intr-o zi, aşa cum a promis El va veni şi ne va rasplăti

Votand in 2 minute pentru ADRA poti schimba viata a 50 de copii

Timpul nu este pierdut: lasa-te provocat si ajuta un copil sa mearga la scoala. Votul

Închide