Motivul incredibil pentru care un camionagiu crestin a fost concediat

Motivul incredibil pentru care un camionagiu crestin a fost concediat

25AA0EBB00000578-0-image-m-13_1423895209400Un crestin din Texas, de profesie sofer de camion, a fost concediat pentru un motiv mai putin obisnuit: a trecut in jurnalul de bord ca Isus este copilotul sau.

Ramiro Olivares, un sofer de camion cu experienta a declarat ca nu este ingrijorat ca a devenit somer, dar este suparat pe angajatorul sau ca l-a concediat in mod arbitrar.

25AA0C1F00000578-0-image-m-14_1423895228475

Fiecare sofer de camion care transporta marfa pe orice drum din Statele Unite este obligat prin lege sa tina un jurnal de bord in care trebuie sa consemneze amanunte din timpul transportului.

Acuzat de “fals” in documente

Compania la care a lucrat Ramiro, l-a acuzat ca a “falsificat documente”, pentru ca in ciuda faptului ca nu a avut copilot, soferul a trecut numele “Isus” la rubrica dedicata conducatorului auxiliar.

„Isus este copilotul meu si stiu ca este in permanenta cu mine. Eu cred asta si nu mi-e rusine sa o spun”, a declarat Ramiro, care a mentionat ca intotdeauna Il trece pe Isus in actele sale de serviciu.

Olivarez a adaugat ca angajatorul sau i-a cerut sa renunte la utilizarea numele Fiului lui Dumnezeu sau eventual sa-L substituie cu o cruce.

Camionagiul veteran este convins ca a fost concediat din cauza convingerilor sale religioase. El a facut apel vehement la soferii de camioane crestini, colegi cu el, sa adopte o pozitie asemanatoare, urmand exemplul lui.

Sursa: Daily Mail

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.