Bill Gates: Un Guvern Mondial, solutia pentru problemele omenirii

Bill Gates: Un Guvern Mondial, solutia pentru problemele omenirii

bill-gates-tabletFondatorul companiei Microsoft, dar si cel mai bogat om al planetei, Bill Gates a declarat ca lumii ii lipseste un „guvern mondial”, arata un material din Huffington Post.

Intr-un interviu acordat publicatiei Suddeutsche Zeitung, Gates afirma ca omenirea are nevoie de un guvern mondial, mai ales in ceea ce priveste tratarea epidemiilor si a schimbarilor climatice.

„Puteţi sa radeti, dar a fost cu adevarat trist sa vedem cat de prost a fost organizata Conferinta de la Copenhaga si cum sistemul ONU a esuat”, a afirmat seful Microsoft despre conferinta din 2009 despre schimbarile climatice, de la Copenhaga.

In vederea combaterii problemelor urgente ale omenirii, este „neaparata nevoie” de un Guvern Mondial. „Natiunile Unite au fost create pentru mentinerea securitatii in lume. Suntem gata pentru razboi, deoarece ne-am luat toate masurile de precautie. Avem NATO, avem jeep-uri, divizii de tancuri, soldati antrenati. Dar cu epidemiile cum luptam? Cati doctori, cati oameni de stiinta, cate avioane avem? Daca ar exista un Guvern Mondial, lumea ar fi mai bine pregatita”, a spus Bill Gates.

Prin fundatia sa, Bill Gates sprijina campaniile de vaccinari din intreaga lume. Anterior, in 2010, Bill Gates afrma ca banii cheltuiti pentru prelungirea, „cu trei luni” a vietii unor pacienti ar putea fi folositi pentru a plati profesorii. Bill Gates este cel mai bogat om din lume.

Sursa: activenews
Sursa foto: mashable.com

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.