Acasă » Bisericile adventiste din toata lumea se alatura unui proiect evenghelistic inedit pe Facebook (Galerie foto)

Bisericile adventiste din toata lumea se alatura unui proiect evenghelistic inedit pe Facebook (Galerie foto)

AZSUn proiect inedit aduce laolalta in mediul online Bisericile Adventiste din intreaga lume, prezente in peste 190 de tari.

De la cele mai impunatoare la cele mai modeste, insa bine intretinute, locasurile de inchinare sunt prezente pe toate continentele, unind fratii la inchinare, cu credinta vie in apropiata revenire a Domnului Hristos.

In acest proiect, fiecare Biserica din lume are posibilitatea de a se alatura printr-o fotografie si un mesaj incurajator pentru cititori.

Unasp Campus 1, São Paulo, Brazil, America de Sud
1 Tesaloniceni 5:18 Multumiti lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; caci aceasta este voia lui Dumnezeu, in Hristos Isus, cu privire la voi.
Unasp Campus 1, São Paulo, BrazilAstfel, mai mult de 700 de biserici au postat fotografii, pagina Facebook Adventist Churches depasind in scurt timp 20.000 like-uri de la membrii sau simpatizantii de pe intreg mapamondul.

Middletown, Louisville, Kentucky, America de Nord
Psalm 31:9 Ai mila de mine, Doamne, caci sunt in stramtorare: fata, sufletul si trupul mi s-au topit de intristare
america nordComunitate virtuala se imbogateste pe zi ce trece cu fotografii din America de Nord si de Sud, Africa, Europa, Asia, Australia, fiecare comunitate adventa din lume avand posibilitatea de a posta fotografii insotite de un mesaj incurajator din Biblie.

Kampala, Uganda, Africa
Marcu 1:15 El zicea: „S-a implinit vremea, si Imparatia lui Dumnezeu este aproape. Pocaiti-va si credeti in Evanghelie.”
marcu 1, 15 kampala ugandaEste ocazia deosebita pentru ca membrii bisericilor din intreaga lume sa se cunoasca in mediul online, sa ramana conectati, sa realizeze ca familia mondiala adventa este puternica, unita si in plina dezvoltare.

Nunawading, Melbourne, Australia
Isaia 53:4 Totusi El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit.
australiaMembrii au totodata ocazia sa duca mai departe vestea buna a Evangheliei si mesajul de avertizare din Apocalispa 14:6, atat de necesar oamenilor din zilele de pe urma.

Dinahican, Quezon, Filipine, Asia
Romani 10:9 Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit.
Dinahican, Philippines romani 10,9Redactia Afirmativ apreciaza acest proeict inedit si transmite salutarile noastre fratesti insotite de ganduri bune initiatorilor acestui proiect. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Timisoara, Romania, Europa
Matei 7:7 Cereti, si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti, si vi se va deschide.
timisoara, matei 7,7

Galerie foto: Facebook Adventist Churches

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.