Acasă » Uganda: Au fost batute de propriul tata, pentru ca s-au convertit la crestinism. Una dintre fiice a murit

Uganda: Au fost batute de propriul tata, pentru ca s-au convertit la crestinism. Una dintre fiice a murit

Un tata musulman si-a batut cu salbaticie cele doua fiice, dupa ce a aflat ca acestea s-au convertit la crestinism. Cea in varsta de 15 ani a decedat in urma loviturilor primite.

Cea de-a doua in varsta de 12 ani, a fost internata timp de doua saptamani si a fost socata cand a aflat ca sora ei a murit din cauza bataii primite de la tatal sau. Incidentul s-a petrecut in Uganda, in urma unei sesiuni de evanghelizare de 5 zile, relateaza Morning Star News.

„Saidah are nevoie de rugaciune, consiliere si ingrijire medicala la soldul stang unde a fost ranita in urma bataii tatalui sau”, a declarat o sursa al carui nume nu a fost dezvaluit din motive de securitate.

In  urma evanghelizarii tinute intr-un centru comercial din districtul Kaliro, un vecin i-a spus tatalui ca fiicele sale au devenit crestine. Chiar in acea seara, insotit de 17 musulmani, tatal a mers la locul unde a avut loc evanghelizarea, cu scopul de a-i ataca pe crestini, dar nu au mai gasit pe nimeni in acel loc.

Omul enervat s-a intors acasa si a asteptat venirea celor doua fiice. Cand acestea au ajuns acasa, tatal a inceput sa le bata pana cand Jamirah, fiica cea mare a murit.

Saidah a fugit schiopatand si cu hainele pline de sange, la locuinta unde era cazat pastorul. A doua zi, pastorul si alti lideri crestini au mers la tatal fetei, dar au vazut ca fata cea mare Jamirah era moarta si au anuntat imediat cazul la Politie.

Ofiterii l-au arestat pe „tatal” fetelor si l-au acuzat de crima. Acesta a contestat acuzatia adusa si a sustinut ca fata a murit intr-un accident de motocicleta. Sotia si cei doi copii musulmani au sustinut declaratia barbatului, care a fost eliberat pe cautiune.

In aceeasi zi, tatal ucigas a renegat-o oficial printr-un document pe fiica sa care a supravietuit bataii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.