Cine este omul care-si risca viata ca sa salveze femei si fete rapite de teroristii din Statul Islamic? (Video)

yg-copyUn barbat din Irak isi risca viata printr-un un act de profund umanism si bunatate fata de persoanele aflate in suferinta.

El cumpara femei crestine, dar si de alte religii care au fost rapite de teroristii Statului islamic, pentru a le salva si a le reda inapoi familiilor lor.

Omul care doreste sa ramana anonim, negociaza cu reprezentantii miscarii teroriste pentru a cumpara fete si femei care au fost capturate si luate in sclavie, dupa care le reda inapoi familiilor care nu si-au pierdut speranta ca le vor mai revedea.

Acest adevarat exemplu de iubire si compasiune a atras atentia intregii mass-media, care a dorit sa dea publicitatii actul de omenie si curaj al necunoscutului irakian.

Videoclipul prezinta o tanara fata Yazidi, care a fost luata ca sclava sexuala de catre Statul islamic. Salvatorul irakian s-a infiltrat in teritoriile controlate de teroristi, a negociat cu militantii teroristi, cumparand fata, pe care a predat-o ulterior tatalui ei, care o imbratiseaza cu ochii in lacrimi, asa cum reisese din filmul postat pe site-ul Shoebat.

ONG-urile care apara drepturile omului au denuntat atrocitatile comise de Statul Islamic impotriva a sute de femei irakiene si siriene. Multe dintre aceste femei prefera sa se sinucida inainte de a suferi de ororile comise de militantii teroristi.

Sursa: Acontecer Cristiano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
9 lucruri despre Conventia Baptista de Sud care s-a reunit la Maryland in zilele de 10-11 iunie 2014

Pe 10 si 11 iunie Conventia Baptista de Sud se intalneste in Baltimore, Maryland pentru

Prietenii adevarati

Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate. Proverbe 17.17 Se spune

Închide