Pedeapsa cu moartea pentru cei care aduc ilegal Biblii: In ce tara se aplica aceasta lege

Biblia1Guvernul saudit a adoptat o noua lege care pedepseste cu moartea pe oricine incearca sa intre ilegal cu Biblii in tara. Intr-o declaratie oficiala, guvernul saudit impune pedeapsa cu moartea pentru cei care aduc droguri ilegale in tara, precum si publicatiile care au continut religios, altul decat cel islamic.

Acest lucru inseamna ca, daca cineva incearca sa aduca Biblii sau literatura de evanghelizare in Arabia Saudita, materialul va fi confiscat iar detinatorul acestuia va fi inchis si condamnat la moarte ulterior, relateaza societatea misionara Heart Cry.

„In lumea moderna actuala exista foarte multe posibilitati pe care crestinii le pot folosi pentru a proclama Evanghelia. Nu uitati ca Dumnezeu ne da posibilitatea de a vorbi cu putere tuturor, de aceea dorim sa va rugati pentru ca glasul Lui Dumnezeu sa se auda si in Arabia Saudita”, scrie sociatatea misionara pe site-ul propriu.

Arabia Saudita este locul de nastere al Islamului. Din centrul sau de la Mecca, islamul afecteaza vietile a sute de milioane de oameni din multe culturi .

Sursa: acontecercristiano.net

STUDIAZA BIBLIA GRATUIT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
O raza de soare la Poiana, Bacau

Duminica, 24 Ianuarie 2016, a avut loc in Comuna Margineni, Satul Poiana, Judetul Bacau, inaugurarea

Eu nu voi duce lipsa de nimic – Lucica Boltasu

Eu nu voi duce lipsa de nimic, Atata timp cat Domnul mi-e Pastor, Alerg pe pajisti verzi, aproape zbor, Purtand mereu cu mine al Sau dor, El este Domn si Frate si Amic. Povata Sa, e tot ce vreau s-ascult, Cand sunt supus, in suflet am odihna, Imi da putere si mi-aduce tihna, De-s orb pe cale, El

Închide