Cea mai mica Biblie din lume a fost realizata in Israel

3660744_nagyO companie Israeliana a reusit un lucru cu adevarat extraordinar. Cu ajutorul unei tehnologii de printare bazate pe un fascicul laser extrem de fin, specialistii au realizat cea mai mica Biblie din lume.

Biblia, cel mai cumparat si citit volum din toate timpurile, a devenit prima carte printata la scara micronica. O companie din Israel a reusit sa realizeze cea mai mica Biblie din lume. Este vorba despre o versiune a Noului Testament in greaca veche, care incape intr-un patrat cu o suprafata de 0,22 centimetri patrati.

„Scopul nostru este sa producem in masa aceste obiecte, sa le aducem in fiecare buzunar. De exemplu, aceasta tehnologie are posibilitati infinite in industria de bijuterii“, a spus David Almog, reprezentantul companiei „Juralem Nano Bible“.

Imprimata pe un cip cu latura de 0,47 centimetri, aceasta Biblie este atat de mica, incat poate fi incorporata intr-o bijuterie, intr-un ceas sau in orice obiect vestimentar.

Pentru printare a fost folosita o tehnologie laser extrem de fina. Reusita companiei israeliene a fost certificata de Cartea Recordurilor, care i-a oferit un certificat ce atesta ca aceasta este cea mai mica Biblie din lume.

Sursa: Acontecercristiano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Viitor sumbru pentru America: declinul religios a atins cote alarmante

Numarul americanilor care merg regulat la biserica a scazut dramatic de-a lungul ultimilor 15 ani.

Scrierile biblice despre David si Solomon sunt reale, conform unei descoperiri arheologice recente

De secole, savantii fie au respins existenta regilor David si Solomon si i-au considerat personaje

Închide