Incredibil: petitie online pentru convertirea la ortodoxie a lui Klaus Iohannis

Dupa alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei, unii romani fac gesturi total neasteptate. Un blogger ortodox a facut o petitie online prin care solicita ca noul presedinte sa fie botezat ortodox, pentru a putea fi pomenit in biserici, in timpul slujbelor.

„Solicitam Botezul Ortodox al presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Este o lege straveche a tarii, pe care alti conducatori straini ai Romaniei au acceptat-o. In caz contrar, presedintele nu va putea fi pomenit la Sfanta Liturghie in Bisericile Ortodoxe.

Solicitam Presedintelui Romaniei si implicarea in mentinerea Religiei ca materie obligatorie in scoli si renuntarea la actele biometrice, pe motiv de neconstitutionalitate (incalcarea libertatii fizice si a libertatii de constiinta a cetatenilor). Doamne ajuta!”, se arata in petitia realizata de Marius IANUS (Drajan Marius-Christian), care a strans aproape 400 de semnaturi in 24 de ore, informeaza stiripesurse.ro.

Petitia are si un link catre un articol de pe blogul autorului, intitulat „Protestantismul – drumul spre iad al Crestinismului”.

Sursa: obiectiv.info

4 Comments

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.