Acasă » E uimitor ce a facut un misionar mormon. Cum va reactiona biserica? (Video)

E uimitor ce a facut un misionar mormon. Cum va reactiona biserica? (Video)

allthingsmichaeledit4Afirmativ a facut pentru dvs. turul presei internationale crestine si un articol pe care nu credeam ca-l vom citi vreodata ne-a atras atentia.

Biserica mormona este recunoscuta in intreaga lume pentru strictetea regulilor. In acest sens, pentru a deveni misionar un mormon trebuie mai intai sa indeplinească anumite standarde de „vrednicie”: participare regulata la serviciile divine ale unei biserici, o viata disciplinata de rugaciune, studiul regulat al Scripturilor, aderarea la legea castitatii si multe altele.

In timpul calatoriei misionare, tanarul mormon se obliga sa respecte un regulament strict, notat intr-o brosura explicita numita, neoficial, Biblia Alba. Aceasta include reguli cu privire la programul de veghe, programul de lucru, dar si reguli cu privire la portul uniformei sau alte norme comportamentale, scrie Semnele Timpului.

Insa se pare ca exceptia este cea care confirma regula si exista misionari care fac mai mult decat sa strabata orasele imbracati in uniforma cu ecuson. Un videoclip postat sambata dimineata a surprins un misionar mormon facand o demonstratie de breakdance pe strada, spre stupefactia trecatorilor, relateaza The Blaze.

Conform descrierii video, misionarul este Elder Gus Garcia si demonstratia de dans a fost facuta pe strazile din Barcelona, Spania. Videoclipul numara mai bine de 250.000 de vizualizari pe YouTubeiar pe Reddit a atras mai mult de 400 de comentarii.

O alta echipa de misionari a fost filmata la o partida de baschet, presa subliniind faptul ca acestia pot avea o multime de abilitati surprinzatoare. Ramane de vazut ce reactie va avea biserica , avand in vedere regulile stricte impuse de cultul care nu ingaduie abateri de la normele comportamentale ale misionarilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.