O femeie si doi copii, ucisi in urma unui protest fata de un mesaj postat pe Facebook

v2-Pakistan-attackv3O femeie si doi copii au fost ucisi in Pakistan, in urma unui protest violent fata de o postare pe Facebook considerata blasfemie.

Locuinta lor a fost una dintre casele incendiate de partiticipantii la manifestatie, care a avut loc duminica, in orasul Gujranwala, scrie The Independent.

Politistii locali au declarat ca femeia, nepoata sa in varsta de sase ani si sora acesteia au murit prin asfixiere. Victimele faceau parte din gruparea religioasa Ahmadi, care are islamul la baza, dar care este considerata eretica in Pakistan si este deseori persecutata.

Protestele au inceput dupa ce s-a zvonit ca un tanar barbat Ahmadi a postat pe Facebook o fotografie ce ar fi fost defaimatoare la adresa religiei, a relatat Pakistan Today. Se pare ca in imaginea ce continea nuditate ar fi aparut si o parte din Marea Moschee din Mecca.

150 de oameni s-au adunat pentru a protesta fata de acest mesaj.In timp ce politistii negociau cu multimea, o alta gramada de protestatari a incediat casa barbatului, in care se aflau cele trei persoane care au murit.

Surse: ziare.com; independent.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Dumnezeu in miscare – viitorul crestinatatii

Societatea contemporana, in loc sa se indrepte spre secularism, asa cum a fost tendinta in

Doar Tu – Lucica Boltasu

Doar Tu imi auzi suspinul tacut Si simti cat de singur sunt astazi, Isuse, Doar

Închide