Adrian Mutu s-a pocait: „Citesc Biblia si ma rog in fiecare zi! Dumnezeu mi-a schimbat viata!”

mutu3Adrian Mutu, cunoscut pentru stilul sau de viata rebel, a facut o schimbare la care nimeni nu se astepta. Fotbalistul a devenit adeptul Crestinilor dupa Evanghelie in Republica Dominicana, de unde este sotia sa, Consuelo.

„Da! Dumnezeu mi-a schimbat viata! Citesc Biblia si ma rog in fiecare zi”, a confirmat informatia Adrian Mutu, pentru Libertatea. Fotbalistul a precizat ca nu i s-a intamplat nimic rau, ci ca pur si simplu asa a simtit sa faca.

„Totul a pornit de la Consuelo. Ea a inceput, a trait prima aceasta experienta. Eu am aderat la acest cult inca de acum trei ani, dar doar de doua luni si jumatate practic cu adevarat. Si familia mea si-a schimbat religia. In vacanta din Caraibe, alaturi de Consuelo, am ascultat-o si am simtit ca e bine sa traiesc si eu asa.

Practic, Consuelo m-a convins sa-mi schimb religia. Nu vad nimic rau in asta, din contra. Sunt lucruri foarte apropiate de cele pe care le invatasem de mic, acasa. Sa nu furi, sa nu vorbesti de rau, sa-ti ajuti aproapele..„, a mai spus Adrian Mutu.

Acesta a anuntat si pe pagina de Facebook Adrian Mutu ca nu mai este crestin ortodox, asa cum il stiau toti. Apoi, fotbalistul a scris si o rugaciune pe aceeasi retea de socializare.

„Doamne Isuse Hristoase, vreau sa te urmez. Iti multumesc ca acolo, pe cruce, ai murit si pentru pacatele mele, pacate care ma despart de Tine pentru vesnicie. Iti multumesc ca astazi ma chemi la Tine. Iarta-mi pacatele si ia din calea mea tot ce nu e dupa voia Ta. Ordoneaza-mi tu viata si calauzeste-ma pe calea Ta, care ma conduce spre victorie. Iti multumesc pentru toate lucrurile bune pe care mi le vei da, dupa cum ai promis in Cuvantul Tau. Iti multumesc ca Tu ma asculti si ca ma simt in siguranta in mainile Tale. Amin”, a notat Mutu.

Sursa: ziare.com

26 Comments

      Lasă un răspuns

      Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.