Esti pregatit pentru cea de-a doua venire a lui Isus Hristos? (Video)

Esti pregatit pentru cea de-a doua venire a lui Isus Hristos? (Video)

jesugjenkomst-davidkingsleyMatei 24:30 : Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului, toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.

Matei 24:27 Caci, cum iese fulgerul de la rasarit si se vede pana la apus, asa va fi si venirea Fiului omului.

Dupa ce Isus S-a inaltat la Cer, ingerii au spus apostolilor: „Barbati galileeni, de ce stati si va uitati spre cer? Acest Isus, care S-a inaltat la cer din mijlocul vostru, va veni in acelasi fel cum L-ati vazut mergand la cer.” (Faptele Apostolilor 1:11).

Zaharia 14:4 arata ca locul celei de-a doua veniri este Muntele Maslinilor.

Cea de-a doua venire este descrisa în detaliu în Apocalipsa 19:11-16: Apoi am vazut cerul deschis, si iata ca s-a aratat un cal alb! Cel ce statea pe el se cheama „Cel credincios – si „Cel adevarat”, si El judeca si Se lupta cu dreptate. Ochii Lui erau ca para focului; capul il avea incununat cu multe cununi imparatesti si purta un nume scris pe care nimeni nu-l stie, decat numai El singur. Era imbracat cu o haina inmuiata in sange. Numele Lui este: „Cuvantul lui Dumnezeu.” Ostile din cer Il urmau calare pe cai albi, imbracate cu in subtire, alb si curat. Din gura Lui iesea o sabie ascutita, ca sa loveasca neamurile cu ea, pe care le va carmui cu un toiag de fier. Si va calca cu picioarele teascul vinului maniei aprinse a atotputernicului Dumnezeu. Pe haina si pe coapsa avea scris numele acesta: „Imparatul imparatilor si Domnul domnilor.”

Revenirea Mantuitorului este mai aproape ca oricand in istoria omenirii!

Esti pregatit pentru cea de-a doua venire a lui Isus Hristos?

This Post Has One Comment

  1. gabi

    Daca este foarte aproape venirea Domnului si poate veni in orce moment, inteleg ca venirea celor doi martori din Apocalipsa 11:3 va fi inaintea venirii lui Isus nu?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.