Promisiuni divine

promisiuni1 Ioan 2:25 Si fagaduinta pe care ne-a facut-o El este aceasta: viata vesnica.

Romani 4:21;22 El nu s-a indoit de fagaduinta lui Dumnezeu, prin necredinta, ci, intarit prin credinta lui, a dat slava lui Dumnezeu, deplin incredintat ca El ce fagaduieste, poate sa si implineasca.

Apocalipsa 21:4 El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut.

Psalmi 34:18 Domnul este aproape de cei cu inima infranta si mantuieste pe cei cu duhul zdrobit.

Ieremia 3:22 Intoarceti-va, copii razvratiti, si va voi ierta abaterile.” – „Iata-ne, venim la Tine, caci Tu esti Domnul Dumnezeul nostru.

Ioel 2:13 Sfasiati-va inimile, nu hainele, si intoarceti-va la Domnul Dumnezeul vostru. Caci El este milostiv si plin de indurare, indelung rabdator si bogat in bunatate si-I pare rau de relele pe care le trimite.

Mica 7:18 Care Dumnezeu este ca Tine, care ierti nelegiuirea si treci cu vederea pacatele ramasitei mostenirii Tale? – El nu-Si tine mania pe vecie, ci Ii place indurarea!

Luca 6:21 Ferice de voi care sunteti flamanzi acum, pentru ca voi veti fi saturati! Ferice de voi care plangeti acum, pentru ca voi veti rade!

Luca 15:7 Tot asa, va spun ca va fi mai multa bucurie in cer pentru un singur pacatos care se pocaieste, decat pentru nouazeci si noua de oameni neprihaniti care n-au nevoie de pocainta.

Faptele Apostolilor 2:38 „Pocaiti-va”, le-a zis Petru, „si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea pacatelor voastre; apoi veti primi darul Sfantului Duh.

Geneza 12:2 Voi face din tine un neam mare si te voi binecuvanta; iti voi face un nume mare si vei fi o binecuvantare.

1 Imparati 8:56 „Binecuvantat sa fie Domnul, care a dat odihna poporului Sau, Israel, dupa toate fagaduintele Lui! Din toate bunele cuvinte pe care le rostise prin robul Sau Moise, niciunul n-a ramas neimplinit.

Cronici 17:26 Acum, Doamne, Tu esti adevaratul Dumnezeu si Tu ai vestit harul acesta robului Tau.

Psalmi 77:8 S-a ispravit bunatatea Lui pe vecie? S-a dus fagaduinta Lui pentru totdeauna?

Psalmi 111:5 El a dat hrana celor ce se tem de El; El Isi aduce pururi aminte de legamantul Lui.

Ieremia 42:10 „Daca veti ramane in tara aceasta, va voi face sa propasiti in ea si nu va voi nimici, va voi sadi si nu va voi smulge; caci Imi pare rau de raul pe care vi l-am facut!

Zaharia 4:9 „Mainile lui Zorobabel au intemeiat Casa aceasta si tot mainile lui o vor ispravi; si veti sti ca Domnul ostirilor M-a trimis la voi.

2 Corinteni 1:20 In adevar, fagaduintele lui Dumnezeu, oricate ar fi ele, toate in El sunt „da”; de aceea si „Amin”, pe care-l spunem noi, prin El, este spre slava lui Dumnezeu.

2 Corinteni 7:1 Deci fiindca avem astfel de fagaduinte, preaiubitilor, sa ne curatam de orice intinaciune a carnii si a duhului si sa ne ducem sfintirea pana la capat, in frica de Dumnezeu.

2 Petru 1:3;4 Dumnezeiasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui, prin care El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe, ca prin ele sa va faceti partasi firii dumnezeiesti, dupa ce ati fugit de stricaciunea care este in lume prin pofte.

2 Comments

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.