Avertismentul parintelui Justin: Religia catolica va pica!

Avertismentul parintelui Justin: Religia catolica va pica!

parintele-justin-parvu_42106800In Apus, crestinismul s-a laicizat foarte mult. Papa a transformat religia in cultura, dar nici macar o cultura buna. Apusul s-a aliniat la toata stiinta satanica. Si cultura are rostul si importanta ei, daca este sub protectia religiei, dar daca este sub stapanirea stiintei, atunci nu mai e buna la nimic, spune preotul Justin Parvu.

“Papismul va pica, dar Ortodoxia va ramane pana la sfarsitul veacurilor. Cerul si pamantul vor trece, dar Ortodoxia va ramane, caci este adevarul cuvantului lui Hristos”, spunea parintele Justin in cartea “Din invataturile si minunile Parintelui Justin”.

Eu as crede in botezul catolicilor daca ar renunta la primatul papal si la infailibilitate, dar atata vreme cat la ei papa este Hristos, deci nu mai este Sfanta Treime, ce valoare mai are botezul lor? Numai la noi e Botez in numele Sfintei Treimi, la ei e botez in numele Papei, chiar daca ei invoca in mod formal pe Sfanta Treime. Si astfel crestinismul nostru a operat atat de frumos, dar asta numai prin sacrificiile si jertfele mamelor.

Iata cum este vazut Hristos in conceptia papala, de altfel de aici au aparut si dogmele lor eretice despre infailibilitatea papala, Filioque si alte inovatii de ale lor, pentru a crea un sistem autonom si dictatorial in biserica, pana intr-acolo incat Il scoate pe Dumnezeu din lume. Nu mai exista Dumnezeu, ci omul, iar omul superior este, bineinteles, Papa. Nu vedeti si dumneavoastra asemanarea izbitoare intre doctrina umanista, nihilista, papala si comunista?

Mantuitorul spune limpede: “De nu se va naste cineva din apa si din Duh, nu va putea sa intre in imparatia lui Dumnezeu (Ioan 3:5)”. Eu nu pot sa ma fac judecator in locul lui Dumnezeu, nu e in competenta mea sa spun cine se mantuieste sau nu, avem insa o randuiala stabilita de Sf. Parinti si niste sfinte canoane. Nu putem sa spunem noi altfel decat sfintele canoane. Pentru ca asa se face sminteala.

Cadem sub anatema Bisericii daca indraznim din voia noastra sa adaugam la cele stabilite prin sinoadele Bisericii o iota, sau sa scoatem ceva. Eu am spus-o si o repet: Trebuie sa marturisim Adevarul si Ortodoxia dupa invatatura Cuviosului Parinte Iustin Popovici, ca sa ne putem mantui in aceste vremuri, cand ecumenismul vrea sa distruga Singurul Adevar Ortodox. Sfantul Iustin spunea: “Ecumenismul e numele de obste pentru toate pseudo-crestinismele, pentru pseudo-bisericile Europei apusene…

Fara sa tinem seama de calea Apostolilor si Sfintilor Parinti, fara a urma Apostolilor si Sfintilor Parinti dupa Acela care este singurul si adevaratul Dumnezeu in toate lumile, si fara de inchinarea inaintea singurului, si adevaratului, si vesnic viului Dumnezeu, a Dumnezeu-Omului si Mantuitorului Hristos, este neindoielnic ca omul se va afunda in marea moarta a civilizatelor inchinari europene la idoli, si, in locul viului si adevaratului Dumnezeu, se va inchina idolilor mincinosi ai veacului acestuia, intru care nu este mantuire, nici inviere, nici in-dumnezeire pentru fiinta cea nenorocita care se cheama om”.

Sursa: obiectiv.info

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.